Odg: Odabir prve stanice
Reply #16 –
Pa to je ono - ne trebas, sve ovisi o tome sto zelis i koliko mozes odvojiti novaca. Ako zelis nesto ozbiljnije, to ce kostati malo vise.
Ako zelis samo nesto za pocetak, nije lose ni uzeti polovno mozda. lupicu sada mozda ali....mislim da sam vidjao po forumu da neko ima za prodati npr 9x stanicu, miiislim da je bilo oko 900kn, stvarno nisam siguran, ali ajmo reci da je tako. za pocetak si uzmes nekog Zagi-ja, ima isto na forumu, ili nekog Bixlera ARF s hobbykinga npr. ajmo reci da je to do sada cca 1500kn, treba ti jos i recimo punjac za baterije i recimo jedna baterija 2200 3s za pocetak, ajmo reci da je to jos oko 700kn, ovisno sto uzmes. cifre su samo okvirne, nemojte me bas drzati za rijec, ali za oko 2200kn se moze sloziti nesto pristojno za pocetak, s time da ti punjac, baterija i stanica u principu ostaju za dalje ako zelis mijenjati letjelicu, nadogradjivati ili sto vec.
s ovom kombinacijom bi mogao fino letati po lokalnoj livadi i da uzivas. tesko je dati neki univerzalan odgovor a da svima odgovara, opet kazem, sve ovisi o tome sto zelis i koliko mozes priustiti.