Slažem se sa obadvoje djelomično, onome kome treba 4K neće sigurno snimat sa gopro ili inspire 1, snimat će to sa nečim drugim BMPC GH4 A7S itd. a kome i to nije dosta u zrak se može dignut i RED, neka dignu i alexu ako mogu
doduše vidio sam neke amere koji su i to digli u zrak sa x12... e sad zaglibili smo u kameri na inspire 1? što se u budućnosti neće moći stavit neki drugi gimbal sa nekom drugom kamerom barem su tako naveli?
Što se tiče HD downlinka naponon se neko sjetio napravit dvosmjernu komunikaciju i to iskoristit za downlink, ne znam na kojem standardu rade ali trenutno se jako bolesni datarateovi mogu ostvarit na wifi linkovima sa 802.11a/n na 40MHz širini kanala se ostavruje 64qam što je dovoljno za 300Mbps agregiranog što je realno 150mbps
sad je izišao novi standard 802.11a/n/ac koji to diže na letvicu više dataratovi na wireless linku i preko 500mbps naravno na modulaciji koju je teško ostvarit 254qam sa odgovarajućim antenama FullHD 60fps 4:2:2 se može poslat sa takvim linkovima i do 2km, latencija ispod 1ms.. zašto sve sam ovo napisao očito ne žele dati odmah sve od onog što tehnologija nudi, cijena vjerujem da je pristupačna a te HD linkove cijene ko suho zlato... pogledajte samo
WHDMI što je to nego ovo gore što sam naveo samo je upakirano drugačije i šalju PPM po tome... očito čim se nešto tiče filma i snimanja mora biti sve precjenjeno 6x....
Nadam se da razumjete što sam htio reći... to je precjenjeno i cijena će polako padat kako novi igrači budu dolazili...