Evo malo noviteta:
1. Stigao je simulator iz kine... ovaj:
[size=78%]http://www.ebay.com/itm/1pcs-12-in-1-Flight-Simulator-Cable-USB-Dongle-for-Airplane-Car-RC4-0-G5-G6-/111583341116?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item19fae2aa3c[/size]Ti kinezi su ludi... za 9 ipo dolara, dobiješ:
- USB Stick koji na sebi ima prekidač s kojime se izabere software koji se želi koristiti.
- 2 DVD-RW-a sa svim navedenim softwareima i autoplay funkcijom za instalacije, Phoenix je bio crackan defaultno...
- raznorazni kablovi za spajanje raznoraznih stanica
- Sve je plug-n-play i radi na win8.1 x64, slike u prilogu
2. Moram pohvaliti RubuZg, čovjek mi je besplatno poslao konektore za bateriju i motor i još hrpu sitnih djelova za igranje
Hvala care!
3. Uz simulator došli su mi neodimijski magneti (za poklopac - paket od 50 kom) i žica za rezanje deprona. Kolut ima 7,5 m, tako da ako nekome treba koji metar ili nešto neodimijskih magneta 5x2 mm, poklanjam u dobre ruke!
4. Hvala puno na savjetima, naravno, imam par pitanja vezana za njih. Znači, ja nisam do sada nikad letio, pa pls uzmite to u obzir
a) Kad sve smontiram, kako mjerite cg? Na nacrtu je nacrtan di treba bit, al kako da ga izmjerim? Da ga objesim na nešto?
b) Kako učvrstite bateriju? Da napravim neko kućište od deprona i spužve, ili ima neš jednostavnije?
c) malo ste me zbunili s otklonom... ima filmić u prošlom mom postu, što vam se čini je to puno, malo?
d) @zed: Mogu samo ne spojiti motor kad se budem igrao s mixevima?
Sada idem probati te mixeve, i nekako sakrit onaj dio vertikalca, peh je što nemam više žute boje heh.