Odg: Nacrt Pravilnika o sustavima bespilotnih zrakoplova
Reply #326 –
Evo komentar od kolege na moj u vezi fantoma na cvijetno koji su letili.
Upravo sam zamoljen od svojeg klijenta da uklonim neugodni komentar gdje se tvrdili da su na TMobile eventu u ZG 21.02. na Cvjetnom trgu upravljali dronovima bez dozvole i to neubučeni "piloti"
Moram Vas informirati da su za taj event angažirane tvrtke koje su registrirane za takve djelatnosti, osim njih, nazočni su bilia i tri inspektora iz civilnog zrakoplovstva, ekipa hitn medicinske pomoći te vatrogasne postrojbe - dakle sve je bilo po protokolu
Evo komentar od kolege na moj u vezi fantoma na cvijetno koji su letili.
Upravo sam zamoljen od svojeg klijenta da uklonim neugodni komentar gdje se tvrdili da su na TMobile eventu u ZG 21.02. na Cvjetnom trgu upravljali dronovima bez dozvole i to neubučeni "piloti"
Moram Vas informirati da su za taj event angažirane tvrtke koje su registrirane za takve djelatnosti, osim njih, nazočni su bilia i tri inspektora iz civilnog zrakoplovstva, ekipa hitn medicinske pomoći te vatrogasne postrojbe - dakle sve je bilo po protokolu
Sve mi se čini da bumo svi morali završiti fakultet za radio upravljane modele,a i kad završimo,više niš nebumo smjeli jer bude ili već je sve zabranjeno ili kažnjivo!!!
Svaka čast,sigurnosti se treba definitivno držati,ali pitanje je da li ćemo više smjeti uopće gledati jedan drugoga na livadi bez nekakve dozvole.
Pušiona...
Spektrum DX8
Predator 650,Robocat 270,Dji Mavic air,Omei2000EP,Flamingo,Cyclone-E,Curare 40,Nemesis 60,MPX funracer,Mustang,WotXL,Meridian