Eto vidis otpao kontakt s reglera. Sam si slagao hexu? I to je ono sto ja pricam, moze doc klinjo sozit hexu sa najjeftinijim kineskim dijelovima, sloziti ju naravno totalno upitno i to je po logici stvari sigurnije od renomiranog proizvoda tvrtke cije kvadkoptere slazu timovi inzenjera i na cijem razvoju rade doslovno stotine i tisuce ljudi. Vrijedate mi struku i zdrav razum.
Ja osobno na ovom forumu i u privatnom zivotu znam hrpu diy dronova koji su pali, iskreno za fantoma ili inspire koji su pali zbog neke tehnicke greske ili kvara ne znam niti za ijedan.
Jesam, i naravno da ima istine u tome što si napisao. Isto tako odeš na web i potražiš na forumima, youtubeu itd. videa i textova gdje raznim kupovnim strojevima pucaju propele, izgaraju relgeri, motori itd.
To što timovi inženjera rade nema veze zato što se u masovnoj proizvodnji UVIJEK potkradaju greške.
Dakle, možda me nisi dobro shvatio, ali ako uspoređujemo kućni quad i phantom, ja bi osobno rađe birao phantom..ali ako uspoređujemo hexu ili phantom, a da ne pričam octu ili x8...onda mi phantom ipak otpada.
Stvar je prilično jasna. Više rotora znači veću sigurnost. To je jednostavno tako i sasvim je smisleno.