Dragi Robi1kenobi,
Jedino što si točno napisao da si me zvao i pitao jel servo imao lufta. I dalje stojim pri tome da servo nije imao lufta što si i sam provjeravo prilikom preuzimanja helića.
Nadalje kad si me naknadno zvao niti jednom rječju nisi dao do znaja da želiš vratiti helić ili neku nadoknadu za navodni kvar.
Stoga ovakvo pisanje mi se čini da nije baš korektno i to još 3 godine nakon kupnje.
Povrh svega kupio si rabljeni helić za manje od 40% cijene novoga (zahvaljujući cjenjkanju) pa "gorak okus" od zamjene jednog serva (ako je stvarno i bio nesipravan) je u najmanju ruku preuveličavanje cjele situacije.
Ja sam i dalje u hobiju i spreman za riješiti bilo kakv "gorak" okus.
Imam vise svjedoka (helikopterasa) da je servo imao lufta i to hrpu. Skuzio sam kad se heli odljepio od poda, ogroman wobble na glavi. Rekao sam da bih ti vratio helic a ti da mi vratis lovu. Rekao si ne, jer je heli full ispravan itd.
A ove fore o cijeni, ne znam kaj zelis reci s tim? Ti si trazio cifru koju nikad ne bi dobio, ja sam dao ponudu i ti si pristao. Da ga ja nisam onda kupio stajao bi ti jos par godina u oglasu.
Kaj bih ja sad trebao pljuvat po covjeku koji je kupio heli od mene za 20% cijene novoga, jer se cjenkao ili kaj?
Uglavnom to je to od mene, rekao sam svoje.
Samo me jos zanima kak bi ti to sad rijesio? Jer onda nisi bio spreman rijesiti