Evo ja nastavljam sa gradnjom, i iako znam da nije baš da se uklapa u ovaj forum, postati ću progress dalje. Ako moderatori misle da tema nije prikladna, slobodno neka je izbrišu ili štogod već
U međuvremenu, naručio sam cijeli fpv set tu preko foruma koji bi trebao ubrzo stići. Fora je da ću ga koristiti u ROV-u, a kasnije kada se malo ispraksiram letjeti avione (ove koje imam + hidroavion za koji čekam kit) nadam se taj kit preseliti na avion
Set se sastoji od 700TVL kamerice, boscam rc805+TS351 prijemnika i predajnika te dvije clover leaf antene. Sve će ići kabelom od ROV-a do bove na površini di će bit RC djelovi.
Naručio sam također car ESC 30A sa rikvercom, jeftini turnigy 750kV 3S motor, 3blade propelere i drive dogove za njih (4mm).
Imam ideju u kojoj bi koristio samo vertikalni motor i horizontalni motor, na način da bi horizontalni cijeli bio pomični. Neću se zaj. sa osovinama iako sam imao raznih kombinacija, na kraju oba motora će biti direktno u moru. Vjerovatno ću ih štititi dodatno silikonskim sprejem ili sl prije uranjanja i obaveznim pranjem u slatkoj vodi nakon. Mislim da će to biti i više nego dovoljno s obzirom na cijenu samog motora.
Za sada sam za kontrolu siguran samo da će desni stick (mode2) gore/dolje kontrolirati esc sa rikvercom za naprijed/nazad i lijevo/desno će biti servo za kontrolu tog motora lijevo desno. Za vertikalac još nisam odlučio.
Toliko za sada! Pozz iz RI.