Dnevni - Demo March 17, 2015, 09:28:52 pm Evo čime se bavim već duže vrijeme pomalo, potpuno nevezano uz RC, al da podjelim Nije gotovo al funkcionira... Kad živiš u malom stanu, moraš izmišljat svakakve gluposti https://vimeo.com/122467607 "Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."
Odg: Dnevni - Demo Reply #1 – March 17, 2015, 09:52:16 pm Živio Marko , uredno I čisto ...upotreba svjetlosnih efekata vratila me u 70....disko i psihodelik....uživaj ...mlad si (naj godine)...LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Dnevni - Demo Reply #2 – March 17, 2015, 09:53:04 pm Kako nije vezano uz RC, pa upravljaš daljinski Šalu na stranu, gajba ti je perverzija. Mislio sam svjetla su cool, al kad sam vidio krevet Svaka čast!
Odg: Dnevni - Demo Reply #3 – March 17, 2015, 09:56:26 pm Bolesno dobro, pogotovo ovo s krevetom, cista ludnica... Lp,Alex
Odg: Dnevni - Demo Reply #4 – March 17, 2015, 09:56:41 pm E pa da, Wirevt i Grof su izjavili o krevetu,ono što ja u mom uzrastu ne smijem , ali ,Marko,sada imaš potpunu recenziju... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Dnevni - Demo Reply #5 – March 17, 2015, 10:00:22 pm Ako ti susjedi vide ovaj klip znaj da svaki put kad budeš spuštao krevet reči će: danas nam sused ne spava sam
Odg: Dnevni - Demo Reply #6 – March 17, 2015, 10:06:37 pm krevet - sick.svijetli strop, svijetli TV... e pa ima još mjesta za ledice i u onom ormaru do prozora lijevo jedna moja petljancija iz studentskih dana od prije cca10 godinaipak je RC kako veli wirevta ako je netko freak za boje, mogu se RGB vodovi presložiti pa svaki odjeljak svijetli drugačije rgb changin colours, remote controlled
Odg: Dnevni - Demo Reply #8 – March 17, 2015, 10:23:09 pm Gledao sam razne emisije o uređenju domova običnih smrtnika, ne nekakve milijunaške fore. Gledajući sad ovo nevjerovatno je koliko su ljudi iz naših krajeva domišljati, da nam je standard života isti ne znam gdje bi nam bio kraj. ps, Mota mi se Star Trek po glavi zadnjih 10-tak min, ne znam zašto
Odg: Dnevni - Demo Reply #9 – March 17, 2015, 10:41:41 pm Hvala ljudi na pozitivnim kritikama jako mi se svidila ekipa ovdje pa sam jednostavno morao podjeliti video je onako raw, s mobitela... treba samo puno volje, cak ni materijal sveukupno nije bio skup, mada je dosta materijala bila trampa ili donacija, ukljucujuci motor. Sve je rucni rad, isao sam cak na tecaj varenja. Ima jos planova za upgrade, savladao sam arduino dosta dobro, pa planiram napraviti full automatiku sa lcd displayem i jos neke sitnice. "Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."
Odg: Dnevni - Demo Reply #10 – March 18, 2015, 12:40:04 am Svaka cast!! Jedina zamjerka mi je sto je sistem preglasan (ili se tako na snimci cini)...a ja spustam krevet u 2 ujutro
Odg: Dnevni - Demo Reply #11 – March 18, 2015, 09:33:52 am Da, dosta je bučan, to je inače dizalica koja se koristi u građevini za dizati kariole u vis Bila je "džaba" i vrlo je dobra, ali bučna, šta ćeš. Nema veze, to ionako traje samo 5-6 sekundi, i nije baš toliko strašno "Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi."