Dakle trup je domače proizvodnje (kopija od trupa sa R2 Hobbies), od elektronike je slijedeće:
- motor CN SKYHOBBY B4465 (2700KV, 2590W) - malo previše KV-a ali to je došlo u paketu sa čamcem
- regler BIRDIE 125A (No BEC) - jeftinjara sa HK, ide do 7S, za sad bude poslužio
- IC 78S05 na hladnjaku spojen na 2S 1000mAh 20C (5V za napajanje elektronike) - za sad radi super, kasnije ide neki 3A vanjski BEC
- baterije su 2x ZIPPY 3S 4000mAh 40C - za sad isproban samo na jednom setu (3S) ali planiram ih puknut u paralelu.
- flex shaft 4mm - nisam uzimao veće jer nemam namjeru rušiti brzinske rekorde, a jeftine su
- propeler - e sad to je nauka, nisam našao da je itko stavio taj motor u čamac pa isprobavam.
Ovo na videu je 34mm2P, kasnije sam stavio 37mm2P i više nije skakutao, smirio se (brzina je faktor). Imam još 2 elise za isprobati na 3S setupu i vidjeti optimalni. Motor je čak i dobar jedino smo morali stanjiti osovinu sa 6mm na 5mm jer je bila lagano spigana
. Za sad se ne grije ništa, nakon 5 minuta vožnje je lagano zagrijan. Plan je isprobati 4S i 6S ali trebam jači regler, mislim da ovaj ne bude izdržao.