Bravo, lep rad!
Zanimljiva "zujalica", koliko je vreme leta?
Hvala. Ne znam vrijeme leta - u jednom trenutku mi se srušio dolje zbog oštrog leta diagonalno, nekako mi je prebrzo propadao dolje, a ja nisam stigao 'zakočiti', tj kontrirati.
Oštetio tri propelera, a sad imam zadnje zamjenske. Tako da... kad njih skršim, nema letenja mjesec dana - toliko otprilike treba kinezu da mi pošalje nove kad ih kupim.
Propeleri su cca 6 cm promjera, korak nepoznat. Potisak sa tim motorima je daleko veći nego ko d H8. MOSFETi se ne griju u opće, mislim da čak mogu i malo jači motori gore, recimo 8 mm x 20 mm Hubsanovi (ovo su 7mm x 20 mm). Razlika je sa povečanjem promjera, unutra je deblja žica i jači magnet.
Danas ću probati nakačiti 808 spycam, da vidim dali može ponijeti. Mobius podigne nekih 5 cm od tla na par sekundi i onda više nema snage.
BTW, dali netko zna dali postoje neki bolji propeleri, koji se ne kidaju kao ovi crni? Uvjet je da ne budu duži od 6 cm, jer su motori ionako već poprilično pečeni i sa ovim propelerima. Na Banggood-u imaju razne, ali kinezu je bilo teško da napiše promjer propelera, kao i rupa za osovinu. Ova osovina je 1 mm za razliku od motora za Eachine H8, koja je 0.8 mm.
LP,
milan
---