Evo posljedice nespavanja - ipak sam napravio svjetla. Ne onako kako sam želio, ali ipak da probam. Okay, možda su sada malkice 'overkill'...
Plan je bio da stavim arduino i da jedan ili dva kanala posvetim podešavanju jačine svjetla i blinkanje. Dakle, zelena i crvena bi trebale stalno svjetliti sa recimo 1/4 sjaja, a svake 2 sekunde bljesnuti punim sjajem. Bijele naprijed bi bile samo podesive po snazi, bez blinkanja. Žuta isto tako... ili možda da i ona bljesne, ne znam.
Ovo je sada jako i prejako i po danu, a kamoli u sumrak.
Nego, monitor me zeza, to sam kupio od nekoga ovdje na forumu. Iako je stavljen priključak za 3S bateriju, brzo ju troši - a onda odjednom bijeli ekran. Ništa ne pomaže nego 'friška', napunjena baterija. Imam neke male olovne akumulatore 12V, pa ću njih staviti (4.5Ah) za monitor.
Sa ovim svjetlima, nema teorije da izgubim orijentaciju i na kilometar - svaka strana je drugačije boje.
Da ne pričam puno, evo slikica.:
[attach=1] [attach=3] [attach=2]
[attach=4] [attach=5] [attach=6]
[attach=7] [attach=8] [attach=9]
Hmm... dali sam što zaboravio?! Ne znam. Kad se naspavam idem balansirati jedno kilu dvije propova, pa na ponovni let. Nadam se da se ovaj puta neću osramotiti.
LP,
milan
---