Hvala na odgovoru i trudu, ali...
Nije mi bas jasno sta znace MinThrottle, MinComand i Mincheck.
U medjuvremenu sam uspio rijesiti problem Armanja u 2 od tri flightmoda (iako se vrijednost Throttle i Yaw kanala (koji armaju/disarmaju) ne mijenja u ovisnosti o AUX1 kanalu kojim mijenjam flightmodove.
Dakle, prvo sam postavio TX na defaultne vrijednosti (EPA +/- 100% i trim 0% na svim kanalima), pa procitao u Multiwii GUI koje ms na kom kanalu dobivam, pa onda sam u config.h mijenjao mincheck, mincommand i minthrottle da se zadovolje uvjeti po kojima FC propoznaje gdje je koja rucica. Kasnije sam, medjutim, citao da MinThrottle ne smije zaustaviti motor kako se ne bi izgubila kontrola nad kompterom dok leti (to je min vrijednost koju u letu može dobiti gas, navodno).
Sad me, međutim, muči novi problem: jedan motor se počne vrtiti znatno kasnije od drugih. Kako god okretao, pomicao, naginjao copter - ovaj se ne pali ako je mali gas. Eventualno ga mogu pokrenuti pomicanjem Yaw/Roll/Pitch rucica.
U čemu je štos?
Kad taj problem riješim - kako cu znati je li copter spreman za uzlijetanje. Sad je lako - motor stoji, znaci nije spreman, ali kad stvar sredim i on se bude vrtio - kako znati da li se vrte dovoljno ujednaceno?
Evo ti na PM moj broj, pa se cujemo.
Pozdrav
Sjetio sam se:
Mincommand 1000
Minthrottle 1064
Maxcommand 1900 ili 2000
Da bi se armao multiwii moras sa ruciom gasa bit ispod minthrottle vrijednosti. Kad se arma skoci na 1064. Raspon gasa je od 1064 do 1900 - u ovom rasponu se motori vrte od min do max.
Posalji mi pm sa brojem telefona pa se mozemo cuti. Istomtakomje vazno da li imas nastelane endpointe na stanici.