Eh već se gubi smisao samog naziva posta i cijele ideje. Ovaj setup koji sam naveo je samo prijedlog ali ujedno i najjeftinija varijanta za nekoga tko nema ništa doma (osim stanice).
Različitost unutar istog - razne sheme bojanja trupa, svatko slaže sebi čamac. Položaj motora, raspored komponenti - netko zna točno kako treba posložiti da to radi kako spada. Zašto miješati mono trupce sa katamaranima, različite dužine, dva ili više motora - to nam nije bio cilj. Cilj je isti trup koji se pokazao i više nego dobar sa različitim motorima, bilo na 3S ili 6S. Približno isti motori (jeftinjare ali nešto što imamo i probali smo da radi), regler opet provjeren ali ne preskup. Isto tako i sve ostale komponente.
Vidim da od svega neće biti ništa ali ako je netko zainteresiran slobodno navratite u četvrtak iza 19h u Voćarsku 71, počinjemo sa izradom trupa i dogovora oko svega.
nemoj odma negativno
ja samo ukazujem da su ove cifre too much za naše prilike (bar većinu)
predlažem da se pronađe neki RTR model i proba vidjeti kolika bi bila cijena za ca 10 kom (20 je mislim već u sferi fantazije) i da vidimo koja je cijena za takav "group buy"
i pokušati ciljati cijenu do 150E, znači još baterije ca 50E sve skupa 1500 kn max
tu se onda može očekivati više sudionika
nemoj me krivo shvatiti,
za ove brushless brodiće kaj ste složili svaka čast, idu mrak i izgledaju super
ovai trupovi od 80 cm su čak i na HK-u standard, a mirtov katamaran trup je klasa A1
ali to je entuzijazam pojedinaca, ne masovno bavljenje modelarstvom/utrkivanje
za složiti takve čamce treba znanje, volja i neki uvjeti za rad, kaj većina nema
prijedlog:
varijanta toga bi bila da klub omogući dijelove po super cijeni (opet group buy/kupovina više komada setupa, a netko ovdje radi standardni trup) i da si ekipa može doći tamo složiti brodić
znači, ako platim mjesečnu članarinu xy kn, mogu dobiti dijelove za xyz kn i narednih mjeseca dana jednom tjedno doći tamo i slagati si brodić, što me ispadne xyzw kn manje nego da sam kupujem dijelove, a u klubu imam stručnu pomoć iskusnijih kolega, alate i mjesto za rad
tvoj prijedlog za club racer klasu je svakako za pohvalu, a i ide zima, tako da imamo dosta vremena