MyTwinDream November 18, 2015, 08:26:37 pm Pricalo se o skyhunteru,o talonu,o x8ici,o svemu,o svacemu,a o mytwindreamu ni glasa.Neznam dal to netko vec nesto u tajnosti sprema ili su vremena tzv. "long range" letenja prosla i svi presli na miniquade .Ali eto ja ipak pokrecem temu da pokrenem neku pricu,vjerujem da vam avion nije stran i da ce svatko imat neki komentar.Cijena je poprilicno visoka,al mislim da vrijedi za ono sto se dobije,kako vam se cini sto se tice autonomije,dizajna itd itd.Nabacite neke komentare! [attachimg=1]
Odg: MyTwinDream Reply #1 – November 19, 2015, 11:22:56 am Odlican model,Tim koji vodi (autor i moderator) listu long range rekorda leti s njime i isao je 100 milja.Brz, prostran, stvoren za long range.Nije za lagano letuckanje ali za FPV od vise kilometara super.Za razliku od talona lakse podesavanje auto pilota klasican rep i dodatni potisak drugog motora.Ja bi ga rado imao.Kupi i pocni build log.
Odg: MyTwinDream Reply #2 – November 19, 2015, 05:35:29 pm Eh mozda,jednog dana ,jos sam u procesu skupljanja opreme,fali mi 1.2ghz odasiljac -.-.