A ja mislio da je to zbog toga što sam neuvježban.
Nego, evo... zbrljao ove krakove - prekratki za propove koje mislim koristiti. Trebali su biti 1 centimetar duži. Sad sve ponovo...
Pati me jedna svar, a to je 3D printanje ili barem neki izvor (eBay, BG, HK... štogod) za prihvat ovih malih 6 mm, kao i 7 mm motora. Mehanika mi nije jača strana. Lijepio od komadića plastike, ali to nekako klimavo drži, a ima puno posla. To bi nazvao 'piksna' za motor. Ako netko zna, nek javi. Unaprijed zahvaljujem.
EDIT: Da pojasnim. Mogu ja vezati motor nekom trakom ili slično, ali se jako griju i trebaju imati malo otvorene strane. Bilo bi lijepo kad bi mogao to napraviti od aluminija. Ima gotovih stvari, samo mi je malo skupo, nekih 5.45 eura na internacionalnom skladištu na KH:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24746__Motor_w_Mount_and_Boom_Complete_counter_clockwise_rotation_QR_Ladybird_Micro_Quad.html[attachimg=1]
Ovako nešto. To bi bilo zakon. Ne mora biti tako veliko da obuhvaća cijeli motor, dovoljno je 2-3 mm prsten i nešto da se može nakačiti ili cijev ili alu-šipka.
LP,
milan
---
LP,
milan
---