Skip to main content

Topic: Postajte fotografije svog MINIJA!!! (Read 95859 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: Postajte slike svog MINIJA!!!

Reply #285
2305S 2600kv su moji ... ali cini se da su isto problematicni. Naime vec dva puta mi se samo poceo flipat i rolat sam od sebe... nasao sam ekipu na netu s istim problemom i svi imaju racerstar motore. Naime problem su mu losi lezajevi i onda to nesto zariba, pa fc prolupa. Ja sam sad promjenio sve lezajeve sa nekim super duper ultra sto su preporucili pa cemo vidjet. Danas sam oko 6 7 na letalištu pa cemo vidjet oce letit il ce se razletit. :)
Sveusvemu, narucio sam si amax inno motore. Neki švabski, dosta ih hvale ( http://www.miniquadtestbench.com/amaxinno-2305-2550kv.html )
MrRockweel ih vozi :)

Reply #286
gdje si lezajeve narucio, das link ako imas?
Tko visoko leti, nisko pada
Nebo vodi :)

Reply #288
e super, tnx!
Takodjer sam nasao na RCgroups da je neki lik napisao da je on zalijepio lager (stock lager) za kuciste i da je to rijesilo drmuckanje
jesi ti provjerio svoje kad si skidao da li je bas lager otisao ili je luft izmedju lagera i kucista :)

Reply #289
Nisam, imao sam deset tih lezajeva pa sam ih sve odma zamjenio (cak i na rezervnom potpuno novom motoru) i stavio sam onu plavu tekucinu za lockanje sarafa da bude tjesnije :)

Reply #290
eeeeee mudro, dobra ideja :)
narucio pa cemo da vidimo ;)

Sretno danas, ja slazem opet pa se necu pridruzit (novi FC stigao Matek F4AIO)

Reply #291
E pa morao sam i ja to probati, kupio tu sa foruma. Ma super je to za zezanciju jedino je vrijeme leta kratko. Morat ću nabaviti još baterija.

Video Preview Image

Poslano sa mog HiBook pro koristeći Tapatalk

Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.

Reply #292
Jos jedan moj mikro whoop sklepan nekidan:

- board: BHWOOP B03 PRO (s eBaya - verzija bez konektora za kameru, ali s konektorom za flashanje)
- firmware: SilverWare 7mm BWHOOP (stock PIDs)
- frame: Eachine E010S
- motori: Boldclash 18000kv 6mm (brushed)
- kamera: Boldclash F02
- propeleri: Furibee F36
- canopy: Kingkong Tiny7

Tezina bez baterije 21.07g

Na 260mAh 30C bateriji leti oko 3:20 agresivne voznje, a sporije i preko 4:00! Brzina je urnebesna u zatvorenom. Vani jos nisam probao. U acro modu je super stabilan!
Jos je brzi i oko 40-50 sekundi duzi let s 3-bladed Kingkong propelerima, ali ne mogu podesiti PIDove kako spada (jer ne znam jos uvijek to odraditi posteno, na zalost) pa previse vibrira tako da sam stavio klasicne "whoopovske" 4-bladed za koje su silverware 7mm stock PIDovi sasvim OK.

Reply #293
The winter is coming  ;D

Reply #294
3:20 agresivne voznje?!?

Samo cu lagano reci - ne vjerujem :D

Reply #295
OK- da pojasnim - radi se o, za moje acro pocetnicke pojmove  ::) , agresivnoj voznji unutra tj. kroz kucu - dakle, nema flipova ni makinacija (to ionako jos ne znam ni vani izvesti, a kamoli unutra  ::) ) niti vjetra da dodatno trosi, ali uz throttle na 80% i extra brza kocenja uz horizontalne okrete (to, zacudo, mogu!  :) ) - za moj nivo znanja to je agresivno jer prilicno opterecuje motore i stalno "cijedi" bateriju zbog naglih promjena brzina (vidim da napon zesce oscilira na telemetriji). Takodjer, 3:20 je na novoj bateriji (4-5 voznji) - na starijima (s preko 10 voznji) izvuce se tek 3:00 min. Ali ako lagano kruzim kroz hodnike i sobe, cak i s tim istrosenim baterijama ide do 4:00! Cini mi se da kamera koju imam na tom quadu ne trosi puno struje pa se nekako rasporedi...

Reply #296
Pošteno! :)

Reply #297
Sve isto ali malo prepakirano jer sam standarne 30mm distancere zamijenio sa 20mm i dvije matice :)

takodjer digao samna FC BF 3.2 RC5, pogasio sve filtere (Notch 1,2 i D Term), stavio na PT1, upalio dinamic filter

i meni je to sve isto, djabe sam krecio ;)

Takodjer nalemio sam ne jedan, ne 4, vec 5 470uF 35V kondica an njega (na ESCove i bateriju) i u vidi razliku jer mi vise ne twicha cudno i slika ima puno manje suma, skoro nista
E da stavio sam na reglere DSHOT commands FW tako da imam turtle mode ili kako li se vec zove, regleri sviraju kao zvucnik i tak, slatko :D

Reply #298
mali i veliki :)

nije zlato sve sto sja ima nesto i u karbonu

Reply #299
Jos jedan moj upravo buildani mikro:

- BWHOOP B03 PRO ploca
- silverware FW (moja custom verzija s dual telemetrijom i PIDovima na ekranu Devo TX-a)
- Boldclash 6mm 18000kv motori
- AIO kamera FX798T (bez plasticnog okvira i s antenom od 2 zice (genijalna ideja preuzeta odavde: https://community.micro-motor-warehouse.com/t/really-lightweight-dipole-ultralight-antenna/3857)
- E010s okvir s odrezanim "ducts" (ne znam domaci naziv  ::) ) i fiksiran sa zastitnim CF okvirom za E010s (tzv "stiffener")
- Eachine E010 i Furibee F36 propeleri
- Ukupna tezina bez baterije: 19g

Vjerojatno primjecujete nesto cudno.... Da! Propeleri su miksani - na dva suprotna motora imam propelere s 4 krilca, a na druga dva s 2 krilca! He he... Danas mi se bas eksperimentiralo...  ;)
A mozda se pitate kako to leti... E pa leti ODLICNO! Nekih 20-tak/30-tak sekundi duze nego sa sva cetiri ista 4-bladed propelera (ipak nesto manje nego sa sva cetiri 2-bladed propelera), ali je svejedno super stabilan i nema ama bas nikakvih problema (cak ni prop washa kod brzih spustanja sto zna patiti whoop s 4-bladed propelerima)+ motori se uopce ne griju vise nego inace (i podjednako su topli/hladni - ne smeta sto imaju drugacije propelere) + brzina je NEVJEROJATNA! To nije za unutra! Dvoriste mi je duzine 15-tak metara i tek sto krenem, nisam jos ni na pola gasa, a vec sam na kraju! Nevjerojatno! Probao s 50% gasa drzati ga u mjestu, ali to je nemoguce - u sekundi ode do krova!
Imam jedan s istim motorima i bez modifikacije okvira i bez kamere i jos laksi  - i brz je, ali ni priblizno toliko koliko ovaj sa svom tezinom gore! Kad se maknu zastite za propelere stvarno se drasticno dobije na brzini...

Moram jos vidjeti kako se bori s vjetrom...