igračke.eu :helikopter za početnika 4ch February 18, 2016, 10:52:35 pm Danas hodam Arena centrom i vidim ovo na štandu .Ako netko želi helić za 900Kuna,ima na tom štandu,daju i 5% popusta na gotovinu. [attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3] Visit my page:"MT-Style"
Odg: igračke.eu :helikopter za početnika 4ch Reply #1 – February 18, 2016, 11:00:58 pm Hahaha ja san nekidan prolazia kraj tog štanda i zamalo ga kupia,ljepša polovica me odvukla uz napomenu da ionako već sad teško prolazi kroz stan i da mi već dolazi jedan paket od 3kg I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: igračke.eu :helikopter za početnika 4ch Reply #2 – February 18, 2016, 11:07:11 pm Quote from: Ante ST on February 18, 2016, 11:00:58 pmHahaha ja san nekidan prolazia kraj tog štanda i zamalo ga kupia,ljepša polovica me odvukla uz napomenu da ionako već sad teško prolazi kroz stan i da mi već dolazi jedan paket od 3kg I meni se sviđa a i sviđala mi se cura koja radi tamo na štandu pa sam bio pun pitanja...hahahahahaha Visit my page:"MT-Style"
Odg: igračke.eu :helikopter za početnika 4ch Reply #3 – February 18, 2016, 11:08:17 pm hahaha I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form