Baterije za prijemnik i servaće April 19, 2010, 07:56:36 am Što mislite o batkama A123 2s to je 6,6v kada su skroz pune i 5v kada su skroz prazne.Po težini i dimenzijama su isto kao i 5 ovih malih AA baterija.A sasvim slučajno imam par tih batki.Dali je to ok kombinacija za prijemnik i servače? www.jazz-copter.com
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #1 – April 19, 2010, 08:11:25 am Daleko bolja i sigurnija opcija. Ja sam na svim modelima prešao na lipice jer se ne trebam više misliti kad i koliko ih treba napuniti nego ih samo nadopunim i leti. Nema pada napona pod opterećenjem kao kod "običnih", nadopuniš ih na terenu jako brzo i možeš letiti cijeli dan budući da će kanta goriva biti s tobom Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #2 – April 19, 2010, 08:22:01 am Super a taman mi 2 te A123 stanu ljepo u nos helića koada je rađeno za njih. Imam ih 6 tako da ču napraviti 3 paka pa nema potrebe za punjenjm na livadi.A još ču i ovako staviti onaj gattor na helič jer mi motor i ovako proizvidi 6 v tako da če ih badiponjavati i ko bog. www.jazz-copter.com
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #3 – April 19, 2010, 08:25:32 am Pored lipo ili A123 obične baterije jednostavno nemaju smisla u modelima a meni je osnovno to što ako ti se i isprazne možeš ih bez straha na terenu napuniti jako brzo i opet su sa sigurnošću poptuno pune i punog kapaciteta dok NiMh ili NiCd moraš maziti i paziti i opet nisi siguran. Ima iznimki ali opet sve to pada u vodu pored lipo baterija dok opet lipo baterije padaju u vodu pored benzina Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #4 – April 19, 2010, 08:35:24 am Quote from: mdrazic on April 19, 2010, 08:25:32 amPored lipo ili A123 obične baterije jednostavno nemaju smisla u modelima a meni je osnovno to što ako ti se i isprazne možeš ih bez straha na terenu napuniti jako brzo i opet su sa sigurnošću poptuno pune i punog kapaciteta dok NiMh ili NiCd moraš maziti i paziti i opet nisi siguran. Ima iznimki ali opet sve to pada u vodu pored lipo baterija dok opet lipo baterije padaju u vodu pored benzina Jedva čekam da izmisle servače na benzin ili nitro Trex550E manji ali BRŽI I ŽEŠĆI od wespenove 600-tke.....ali uskoro više ne ČUDO je na putu
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #5 – April 19, 2010, 08:52:12 am Kako nema? Pa proliješ benzina ili nitra i staviš servo motorić na lokvu i serva su ili na bezinu ili nitro . Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #6 – April 21, 2010, 08:16:38 am A možeš i upalit takav setup sa otvorenim plamenom Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Baterije za prijemnik i servaće Reply #7 – April 21, 2010, 09:38:44 am Definitivno . Jebo struju, samo nitro i benzin.