Odg: GoPro Black 4 - Normalno ili Pokvareno? Pomoc vlasnika GP 4 Black
Reply #16 –
Thnx Skyfall, ne ocekujem u biti puno, no oni marketiraju i reklamiraju GoPro kao 4K s dobrom kvalitetom, samo nisam ocekivao da cu vidjeti da je fokus unutar 1-2 metra, a kasnije je veliki fall-off, pre brzo i pre jako..., a kada vidim snimke na netu, koje su vrlo vjerovatno obradjene, vidim razliku, tj. ne mogu vjerovati da je snimljeno s istom kamerom.
Kupili smo Black Magic Micro, no to je Full HD, naravno kvaliteta ne usporediva sa GoPro, nebo i zemlja, no dok dodje i dok montiramo na Quad proci ce nesto vremena.
Cisto sam htio eliminirati je li to normalno ili ipak imam materijala za garanciju, pa mozda dobijem novi,...
Worst case scenario bi bio, da zamjenim lecu (3.80mm), a i dalje ostane ovaj problem ... (koji eto nije od presudne vaznosti), jer rijetko tko trazi 4K materijal, tako da uvijek mogu na 2.7K, pa downscaleati na full HD, ... No nadam se da me razumijes, jer po meni ovaj 4K i 2.7K materijal je totalno smece, ne iskoristivo u nativi, bez downscalea. Dakle pregled na Full HD monitoru je i meni ok, ali u nativnom 2.7K je uzas.