Tvrde da stock baterije jesu 300mAh, ali ja se ne bih kladio... A i C i je daleko nizi od onog sto pise... Ali bit ce OK za npr. 2 minute ludovanja. Nakon toga osjetno se osjeti pad performansi (zapravo, ovisi o kameri, tezini, a i sto i kako radis s quadom
- za neke normalne aktivnosti bez pretjerivanja sa "splitovima" i poniranjima s punim gasom, izdrze i preko 2:30)
Takodjer, stock baterija nema bas neki vijek trajanja - 20-30 ciklusa uvrh glave. Dugacke "whoop" baterije bez problema stanu kad se proreze rub na kraju sjedista za baterije - naprave se kao mala "vrata" (mogu poslati sliku kasnije - nemam sad pri ruci ni quad ni s cim slikati
) pa se onda progura. Ali onda moras zalemiti i novi PH2.0 konektor na plocu jer neces mocu ustekati u konektor na samoj ploci. A za te uske je i sjediste malo uze nego te baterije pa treba obloziti spuzvom ili gumicom pricvrstiti. I da - ako se proreze, onda ne moze vise "low profile mount" tj. kamera onda ide iskljucivo na vrh, na plocicu.
Inace, ja koristim ove:
https://hobbyking.com/en_us/turnigy-nano-tech-300mah-1s-45-90c-lipo-pack-fits-nine-eagles-solo-pro-100.htmlPolaritet im je obrnut pa svakoj sam morao okrenuti zice u konektoru + Losi konektor je.. Koristim te jer ih imam 7 komada (zapravo imao sam - dvije sam vec "ubio"
) i koristim na ne-whoop buildovima pa mi je bilo OK koristiti ih i na BWhoopu. Stanu u "battery tray" (cak i ne prorezan - malo vire, ali ne puno) uz malo gumice okolo - isto mogu poslati sliku kasnije... Inace, ima slicnih i s PH2 konektorom... Sto se tice banggooda, jedino Gaoeng je OK (kako se tvrdi po netu) - ali koliko znam, banggood vec duze ne salje Lipo u HR
I kad je vec spomenut mylipo.de - da li netko i kako narucuje s mylipo.de? Da - postarina je paprena - ali sad vise ne salju ni oni u HR vec preusmjeravaju na slovensku stranicu koja prodaje njihove baterije, a Slovenci ne primaju paypal vec traze uplatu putem banke (!) ... ocajno stanje...