SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 May 03, 2010, 02:54:40 pm Aeroklub "Borovo" Vukovar sa modelarskom sekcijom organizirat ce Modelarsko druzenje 29. i 30.05.2010 godine na aerodromu aerokluba.Smjestaj za prvih 20 koji se prijave bit ce osiguran smjestaj u satorima a za sve ostale molimo da ponesu kamp opremu a smjestaj za ostale koji donesu svoje satore bit ce u ogradjenom dijelu aerodroma gdje ce biti osiguran sanitarni cvor i struja.Za hranu smo se dogovorili sa restoranom koji je udaljen oko 300 metara od aerodroma da svatko o svom trosku se tamo hrani (kompletan rucak 25 kuna tako i vecera 25 kuna).Dolazak je moguc i 28.05 u vecernim satima ili 29.05. u jutarnjim satima.Pozeljno je da svaki modelar ima policu osiguranja za 3 lice.Svoj dolazak potvrdite na e-mail:aeroklub.borovo@vk.htnet.hra sva daljnja obavjestenja bit ce postavljena.Kontakt telefon:098/856-715,Dragan
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #1 – May 03, 2010, 10:42:38 pm Aj ti kume nama objasni zasto je nas kolega Zlatan iskljucen iz organizacije modelarskog mitinga??? Mislim da sa tim nastupom taj skup ce definitivno podbaciti 60-70%, ja osobno a i desetak kolega u koje sam siguran nece ic samo iz tog razloga;
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #2 – May 03, 2010, 10:49:52 pm Zato sto iz AK ne prihvataju da Zlatan to organizira,pa sam se ja prihvatio toga,ali ako tako mislite da nece uspjeti i da ce podbaciti ja cu drage volje odustati od svega,samo javite na vrijeme da znam dal da nastavim sa organizacijom ili ne.
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #3 – May 03, 2010, 10:54:26 pm bez uvrijede prijatelju ali majke mi oni tamo u AK Borovo su slucaj za promatranje, nije fer da najpoznatijeg i najupucenijeg modelara u vasem kraju tako sikaniraju, stvarno nema smisla;ja sam bio par puta tamo i iskreno cu ti rec da mi se uopce ne svidja ona atmosfera koja je u tom klubu, pogotovo naspram kolege Zlatana;ti napravi tu anketu ili sacekaj da vidimo sta ce ostali modelari napisat pa vidi sta ces i kako;
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #4 – May 03, 2010, 10:56:45 pm Evo ja ću odmah napisat da zbog šikaniranja gospodina Zlatana ja ne dolazim. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #5 – May 03, 2010, 10:57:41 pm Sve je meni jasno,ali trenutno je tako,a u ostalom sa Zlatanom sam dobar i on mi je i rekao da se toga prihvatim i prihvatio sam ali vidim da od toga nema nista,i nema nikakve ljutnje.
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #6 – May 03, 2010, 10:59:40 pm Nema ništa protiv tebe osobno. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #7 – May 03, 2010, 11:01:43 pm aovo sto sam se upustio u organizacije i sve sto treba oko toga sve sam sa Zlatanom u dogovoru.
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #8 – May 03, 2010, 11:04:25 pm Ma gledaj ja tebi razumim i kao što rekoh nemam protiv tebe ništa.Ali ne dolazim. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #9 – May 03, 2010, 11:06:09 pm Ma sve OK,ne shvacam osobno,nego ne zelim se s tim opterecivati ako od toga nema nista
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #10 – May 03, 2010, 11:06:57 pm Najbolje ti je napravi anketu pa ćeš znati na čemu si. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #11 – May 03, 2010, 11:08:13 pm Pa eto mi anketa,vec potvrdjuje te da ne dolazite,a ja cu se jos sutra cuti sa Zlatanom pa cemo vidjeti sta cemo
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #12 – May 04, 2010, 08:17:26 am Poštovani prijatelji modelari..U Vukovar nemojte dolaziti zbog mene ili nekog drugog dođite zbog grada vukovara i modelarstva...A to što se u aeroklubu već duže vrijeme događa nije razlog da se mi ne skupimo i da moj dobar prijatelj Dragan sve pripremi što je u njegovoj moći...A oni koji su razlog takovog stanja u klubu vjerujem da će vrlo brzo biti "spušteni"na zemlju i da će se početi ponašati u duhu zakona zemlje u kojo žive i rade...Zato Vas sve molim koji ste i prije pokazali želju za ovakvim susretom da dođete i da pokažemo Veliko jedinstvo modelarskog hrvatskog puka svima koji misle da to nije tako...U nadi da ćemo se ipak skupiti . letjeti i obići zajedno grad Vukovar Sve Vas pozdravljam!! vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #13 – May 04, 2010, 08:44:52 am Quote from: pz design on May 04, 2010, 08:17:26 amPoštovani prijatelji modelari..U Vukovar nemojte dolaziti zbog mene ili nekog drugog dođite zbog grada vukovara i modelarstva...A to što se u aeroklubu već duže vrijeme događa nije razlog da se mi ne skupimo i da moj dobar prijatelj Dragan sve pripremi što je u njegovoj moći...A oni koji su razlog takovog stanja u klubu vjerujem da će vrlo brzo biti "spušteni"na zemlju i da će se početi ponašati u duhu zakona zemlje u kojo žive i rade...Zato Vas sve molim koji ste i prije pokazali želju za ovakvim susretom da dođete i da pokažemo Veliko jedinstvo modelarskog hrvatskog puka svima koji misle da to nije tako...U nadi da ćemo se ipak skupiti . letjeti i obići zajedno grad Vukovar Sve Vas pozdravljam!!Naravno da bi se doslo zbog modelarstva i druzenja ali ako tebe tako jebavaju sta si domaci kako ce nas onda gledat?? Poznato je da ih jebe malo nacionalna osnova, ocito se nije spustila dovoljno gusta magla....
Odg: SKUP MODELARA,VUKOVAR 2010 Reply #14 – May 04, 2010, 08:52:10 am Davore baš zbog toga i treba da se okupimo da pokažemo svima da nas ne jebe nacionalna osnova -nego nas sve bez obzira na bilo što veže jedno a zna se što je to -poštovanje prema zemlji u kojoj živimo i radimo i modelarstvo.... ako je tko bio nećim opterećen bit će opterećen cijeli svoj život i to nikako neće moći skriti pa neka sam uživa u tome ...Ipak se nadam da će ovaj put prevladati jedinstvo u modelarstvu i da ćemo svima a ne samo hrvatskoj pokazati da se možemo ujediniti oko jednog zdravog cilja...Vukovar zaslužuje takav skup i velika bi šteta bila da (zbog nekih ljudi koji i ovako rade ono što hoće bez obzira na zakaone zemlje u kojoj žive) ne doživi takvu čast i veličinu kakva se očituje u brojnosti modelarskog puka .Znam da mnogi nisu nikad bili u Vukovaru i baš zbog toga a i nas samih modelara ovo se treba održati u što većem broju..Bajkeri se sastaju svake godine baš na aerodromu borovo u velikom brojui pozivam vas da što većim brojem dođete a javna glasila ovaj puta bit će sveobuhvatno prisutna... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar