Malo da dignem iz mrtvih temu. Model je u kratkom finalu, cca 170 sati je upucano do sada u njega i svakako daje rezultate.
Krila su dovrsena s dodatnim ojačanjima od karbona za stajni trap i podešene su sve baonete koje su sad karbonske a ne aluminijske.
Sve veze servoa su custom made s obzirom da mi se vijci M4 probodeni kroz strukturu nimalo ne sviđaju. Flapsovi su odradjeni kroz strukturu tako da nemaju nit jedan spoj vidljiv.
Isto tako je s repom, vertikalac, dorsal7ventral su Push-pull s 18 kg servom, a elevator s obzirom na dimenziju(102cm) ima dva servoa digitalci po 17kg, krute veze od sulivana.
Oba motora su upaljena i lijepo rade, razradjujem ih s do sada po 3 rezervoara, no jos 2 i bit ce sve spremno za Laširanje.
Danas sam nabacio mali weathering sta se vidi iz prilozenih fotki i panelizaciju ne bi li uistinu bio scala.
Jedini problerm za sad mi stvaraju dva elementa, strazni spinner koji je dosao s krivim rupama, 46 dana ga cekao, te stajni trap, tocnije aktuatori od kojih je jedan prozvakao getribu, tako da se čekaju novi Electron ER40 s custom prednjom nogom ne bi li se izvlačila potrebnih 105 stupnjeva.
Kad to stigne model je spreman za let.