Paaaa ... za pocetak mi treba za ovo: http://www.insanitydrones.com/diy-fatshark-battery-alternative/
Pretpostavljam da sa strane baterije trebam nesto deblje ... a iza sto ce se bost u naocale da i ne treba nesto specijalno?
Cisto kao ideja koju sam "implementirao" na svojim Skyzonicama (jer ne znam koliko trosi Fatshark s ventilatorom i moze li se koristiti isti "trik"), ali na svojim Skyzone V2 ja uopce ne koristim LiPo vec mali Ankerov powerbank -
ovaj.
Spajam ga s naocalama pomocu step up regulatora koji 5V pretvara u 7V (minimum za naocale koje koristim) -
ovaj.
I stavio sam ga na strap iza glave - cicak-trakom okomito preko strapa i s dvije gumice vodoravno (jedna iznad, druga ispod strapa) fiksirao da se ne mice - puno bolje i ugodnije mi je nego LiPo na stapu sa strane (naocale mi udobnije leze na licu tako), a sam powerbank se i nekako sporije prazni od LiPo baterije (ili mi se samo cini
), a i mogu ga koristiti za druge svrhe...
Pa eto, za razmisljanje mozda...
P.S. Ovo nije primjenjivo za ventilator jer balance konektor ide u ventilator ako dobro razumijem... Ali moje naocale ga nemaju pa kod mene je rjesenje skroz OK.