Odg: Mali helić za mene Reply #15 – June 26, 2018, 12:26:49 pm Da izvučem temu iz naftalina ... i da ne bi pomislili da helić stoji u kutiji ...Složen je i prištelan ali nema se vremena (a ni volje - za sada) otići to zavrtit na livadu.Mogu dodati samo par slika:[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=5][attachimg=6] Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Mali helić za mene Reply #16 – June 26, 2018, 01:12:03 pm Steta da takav stroj ne leti Ovo nisu stock ruke na servima, ove djeluju dosta masivnije? Ja sam sebi ostavio stock ruke, logikom da bolje da strada ruka nego servo od 50$
Odg: Mali helić za mene Reply #17 – June 26, 2018, 03:13:04 pm Nofcih se nekako uvjek nadje, vremena se ukrade..., al kad se volje nema onda bas nema pomoci
Odg: Mali helić za mene Reply #18 – June 26, 2018, 06:13:46 pm A bude valjda ove godine.Neki dan sam nadogradio Vbar na pro, da bi mogao koristiti governer sa HW V3 ESC-om, pa sad taj dio setup-a moram odraditi ponovo. Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Mali helić za mene Reply #19 – March 10, 2019, 11:40:48 am Živio Davore , ne znam gdje si sada sa helićima ,ali želim da pogledaš ovaj :https://www.youtube.com/watch?v=mLVGtoIB0dw Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Mali helić za mene Reply #20 – March 16, 2019, 10:00:44 pm Lijepi scale helić.Ja si spremam novi projekt, iako ni ovaj goblin još nije poletio.Logo exxtreme 480 Za sada imam airframe i motor, lopate ...Skupljam za servaće i regler.Rado bi nabavio v-bar silver ili blue, ali vrlo rijetko se pojavljuju na oglasima. Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Mali helić za mene Reply #21 – March 25, 2019, 10:07:05 pm eto dugo dugo se nisam uspel ni javiti ni pojaviti, ali rado bi Davora nagovoril da mi proda ovu pticicu ..... dx9-xd8-gobac630
Odg: Mali helić za mene Reply #22 – March 27, 2019, 11:35:45 am Davore sa ovakvim setup-om ne imati volje? Ali znam po sebi, kad je gužva i non-stop sam negdje na terenu pa izgubim volju za letenjem s nečim što je pod mojom palicom a ne režiserskom ali onaj dan kad uhvatim malo vremena i napunim baterije te dođem na livadu istog trenutka bilo kakva bezvoljnost prođe. COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Mali helić za mene Reply #23 – March 27, 2019, 09:20:16 pm Nema se vremena.Ali ni volje. Čak ni lova više nije problem.Ono kad imaš s čim, imaš gdje, ali nemaš volje ...Skupljam dijelove za buduće projekte, kad ću imati vremena i volje, ali pretpostavljam da tad neću imat love ...Zadnja akvizicija: v-bar silver, već ih je postalo teško naći.U planu je i akro model, vjerojatno mala extra mpx ili precision.Nisam ja odustao, i nikada neću odustati!A to preporučam i svim kolegama koji ovo čitaju! Outrage Fusion 50Futaba T14SG