Bilo je do krivo podesenog "Range-a" u BetaFlightu za Throttle pa se zato nije htio ARMati. Thx FreshRC
Da mi srce bude na mjestu u boravku sam ga upravo digo 15cm i spustio pa cu sutra na obliznju livadu na probu (Nisam još upogonio VRX pa će proba biti "na liniji vidogleda". Probao sam setirati da se elise ne vrte kad je Throttle na min ali nisam uspio- valjda mora tako pa sam stavio 2%;-)
Od opisa slaganja cu samo napisati ono sto odstupa od "klasike":
- Kakute F4 AIO ima amortizirane senzore na flat kablu na nekoj vrsti spužvice pa se sam FC ne montira na gumice nego drito serafima na plocu sa par mm plasticnim odstojnikom. Kako ima sve integrirano mimo njega su samo prijemnik, kamera i VTX. Prijemnik i kamera su na njenih 5V a VTX na njenom B+ jer mu paše od 7~24V. FC izgleda vrlo kvalitetno a lemna mjesta su robusna i ljepo razmjestena pa nije problem polemiti (60W Weller i 3mm vrh)
- Kako nisam imao vremena istraživati gdje kupiti "silikonske" zice za spajanje konektora napajanja na ploču (U Avitehu nisu imali) otišo sam do Bauhausa i kupio metar kvalitetnog strujnog kabla 3x2,5mm2 za 20kn u kojem se nalaze "silikonske" žice- jedino što nije crvena i crna nego plava i crna (i žutozelena) pa kome zatreba da zna;-)
- Punjač uzeo ovaj za 29€ i radi odlično- na 1A punjenja na 4S skoro da i ne pali ventilator:
https://www.ebay.com/itm/ISDT-SC-608-Smart-Battery-Balance-Charger-150W-8A-1-6S-Lipo-LiFe-Lilon-LiHv-NiMH/253159792275?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649- Stavio sam na napajanje i ESC-e 5 komada 470uF/25V lowESR elektrolite nek se nađe.
- Napravio sam par fotki sklapanja pa ih dignem ovih dana