Odg: Katana Xlite Reply #30 – August 24, 2018, 08:51:46 pm Povećava se broj velikih I.C. modela i dobrih RC- pilota hvala Fox. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Katana Xlite Reply #31 – August 25, 2018, 07:30:33 am Bravo majstore!! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Katana Xlite Reply #33 – September 10, 2018, 04:37:54 pm Evo neke fotke od jučer....kako model izgleda u akciji Zvezda
Odg: Katana Xlite Reply #34 – September 10, 2018, 05:00:46 pm Savrseno letenje i model, svaka cast.Samo ne kuzim cemu je trebalo ono o piljenju rukom kad se koliko cujem moze od tebe nabaviti sve za katanu narezano na cncu.Pa izreklamiraj se, javit ce se vise ljudi svakako, super si sve slozio i pokazao da leti za A1, ne se sramiti Kod nas u klubu se spremaju dve 52cc masine pa se traga za modelom, mozda se dogovorimo za skaliranu katanu kad prilike na poslu dopuste i budes za akciju Sretno letenje! Jet model www.tinyurl.com/turbojet01 Balza Jet www.tinyurl.com/BalzaJetModelFockeWulf 190 www.tinyurl.com/FockeWulf190noisemaker Benzinski šleper 2.5m www.tinyurl.com/BiduleSleper
Odg: Katana Xlite Reply #35 – September 10, 2018, 05:22:53 pm Hvala na komplimentima i pohvalama A ovo mislim da si me zamjenio sa nekim.... Vjeruj mi, nebi ništa rezao rukom da imam stroj Dapaće, imam hrpu nacrta koje bi volio realizirat, samo kad bi netko izrezao Zvezda
Odg: Katana Xlite Reply #38 – October 21, 2018, 06:01:29 pm Evo da šeram pad Katane... u svakom slučaju, nikaj strašno kako je zapravo moglo bit.... za koji dan je opet u akciji YouTube video: Zvezda
Odg: Katana Xlite Reply #39 – October 22, 2018, 09:44:00 am Za izradu i letenje tom Katanom imam samo pohvale. Vidio sam prva 2 leta u živo na Lučkom, svaka čast!!!Odlično složen model, super mi izgleda, a letenje nemrem komentirat jer o tome samo sanjam za sada Hvala ti na pokazanom jer, sad nas ima 2jica - 3jica kojis e bacamo prek zime na piljenje i slaganje pomalo. Čujemo se kad budu nam trebali kaputaži i kabine
Odg: Katana Xlite Reply #40 – October 22, 2018, 01:32:21 pm Bravo Fox , ovo je bilo napeto i poučno...3D letiš veoma dobro...hvala. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Katana Xlite Reply #41 – October 22, 2018, 02:36:18 pm Sretan sam da je minimalna šteta... a znamo da svaki model nakon popravka leti još bolje Hvala na podršci i komplimentima!!! Zvezda
Odg: Katana Xlite Reply #42 – October 22, 2018, 05:35:14 pm Zvezda, model ti je prekrasan i ti ga vrhunski letis. Steta za mali udes ali ces ti to brzo srediti. Ako trebas mogu ti dati ljubicastog transparent oralight-a. Javi dimenzije za vertikalac pa ti pripremim i posaljem.LP, Sasa
Odg: Katana Xlite Reply #43 – October 22, 2018, 07:37:06 pm Hvala ti Saša!Evo sitnice (ogrebotine) su već sanirane, sutra radim novi pokretni dio vertikalca, a folije imam za jednu polovicu dok ću za drugu nabaviti tu od "suseda" Prprovića... Tak da se ne moraš zajebavat Zvezda
Odg: Katana Xlite Reply #44 – October 28, 2018, 07:58:16 pm za let je ostalo još samo jedanom prešpricat kabinu i napunit baterije Sve ostalo riješeno i spremno...Mada elisa nije najbolja, ali za prvi silu bude ok, dok ne nabavim drugu... USPUT; ako netko ima za prodat 20x6 elisu, tu sam! ili ako će netko naručivat sa DMTa ovih dana, tu sam! Zvezda