Ova je tema malo zamrla, pa evo mene da se malo pohvalim. CUB je odavno bio kompletiran za letenje, ali nikako naci vremena, a kad ga se ima, vremenska situacija je losa. Jucer sam trebao navratiti do kanala, ali došli gosti
pa sam letio u mislima. Tako da sam otisao na probni let danas ujutro, odmah nakon kave, da ne bi opet netko naletio.
Da vas ne zamaram. Avion je poletio sa zemlje, leti odlicno, sletio tri puta na kotace bez ikakvih problema
, nakon cetvrtog polijetanja isao sam malo trimati i strimam drvo i pukne propeler
. Prvi put da sam nesto slomio i bio sretan kao malo dijete. Uglavnom, JA SAM LETIO !!! To je moj prvi let u zivotu, sve prije toga se ne racuna jer je uglavnom trajalo tri treptaja oka.
Sto se tice karakteristika, dovoljno mu je pola gasa za letenje, setup je kao i na stranici RcGroupsa, jos uvijek malo vuce rep, ali to se vjerujem rijesi sa trimanjem. Uglavnom, sto se tice mene i mojih dojmova 5+.
Jos jednom hvala svima na informacijama i pomoci koje su dovele do mog prvog leta. Zivjeli !!!