Skip to main content

Topic: Što uzeti za početak? (Read 10623 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: Što uzeti za početak?

Reply #15
Video Preview Image

Eto ko je najaci... Heli dron ili ovo cudo
Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)

Reply #16
DJI E7000 sa 17kg potiska, uvijek me razvesele ovakve stvari  :D
Kad vidim takvo nešto odmah mi cijeli dan krene u stilu broja 17, čak sam dobio i sobu M17, mora da budem snimao reklamu sve u 17, pozdrav sa Brača, nadam se da se vidimo na Os drone expo-u!
COME IN PEACE & GO IN ONE PIECE
Jeti DS16 Carbon Line & Electric Helis

Reply #17
Priznajem 17 ako je Mi-17 ...  ;D
Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #18
Dronovi (ne raceri) su dosadni ako ne snimas, poceo sam davno s helicima prvo pa prosao sve i svasta, na kraju se vratio na helic i opt kazem ove pizdarije dji su jeb dosadne

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Reply #19
Upravo to, ono kad shvatiš da sa dosadnim letenjem dji dronom financiraš nešto što zaprave leti  :D
COME IN PEACE & GO IN ONE PIECE
Jeti DS16 Carbon Line & Electric Helis

Reply #20
Pa vjerujem da je nekima dron dosadan. Onaj tko leti na 1 km visine i odvali tamo i nazad 12km njemu nije dosadno. Koji god stroj izaberes bio avion, heli, autic ili dron ali u klasi od 1500g pa na dalje vjeruj mi da nije dosadno. Zasto ??? ? Pa zato sto nije neka zujalica koja ide na zivce tim jadnim zvukom ko neka pcela i masom od 500g pa se bori sama sa sobom a kamo li sa vjetrom i baterijom.
Vec letis sa strojem, uzivas, ne zanosi i ne bori se, snazan je, ima masu i lijepo snima fpv uz full hd.

Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)

Reply #21
a ljudi moji sto ljudi sto čudi, a sto žena dvista sisa pa ko voli nek izvoli[emoji4]

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

Sve više znan a sve manje mogu