Žena mi u grdoj prehladi pa jede i njurga kako ništa ne osjeća po pitanju okusa pa sam se sjetio vica...
G5
Otišli Huso i Haso na rad u Njemačku,otvorili oridinaciju u nekoj baraci i uskoro svi okolni doktori ostadoše bez posla.
Sazovu ti doktori sastanak i dogovore se da se jedan od njih kamuflira i izvidi kako to Huso i Haso liječe.
Tako i naprave.Dođe jedan od njih kod Huse u oridinaciju i kaže:"Doktore Huso,imam veliki problem,dok jedem ništa ne osjećam
da li je slano,slatko,kiselo..."
"Ma nema problema,100 ojra i izlječit ćemo vas!",kaže Huso.
Plati ovaj 100 EU.
"Haso,donesi G5!" vikne Huso.Dolazi Haso iz druge prostirije i nosi komadić nečeg smeđeg u zdjelici i da pacijentu da prožvače.Ovaj uzme i počne žvakati.
"Fuuuj,odvratno,bljak,pljuc!" kaže ,"Ovako nešto odvratno nisam u životu probao!"
"Eto,vidite da vam se okus vratio,izlječeni ste,možete ići!",kaže Huso.
Ode ovaj do svojih kolega doktora i sve im ispriča."Pa odi opet i izmisli nešto pametnije,nešto što se ne može samo tako izlječiti" kaže jedan od njih.
Ode on ponovo i kaže:"Doktore,izgubio sam pamćenje,neznam tko sam,od kuda dolazim,ništa!"
"Nema problema,100 ojra i izlječit ćemo vas." kaže Huso.
Ovaj plati, a Huso vikne:"Haso,donesi G5!"
"NE,NE,NE,samo ne G5!" poviče pacijent.
"Eto,vidite da smo vas izlječili,sjetili ste se,vratilo vam se pamćenje,možete ići."
"Ok,sve ću vam priznati,ali mi recite što je to G5"
Huso se nalakti i kaže:"Kada smo došli u Njemačku,iznajmili smo ovu baraku i u njoj našli samo govno staro 5 godina pa rekli,ajmo probat s tim nešto uradit!"