Odg: Vic do vica
Reply #253 –
Jedan čovek i jedna žena, koji su bili u braku sa sasvim drugim osobama, sreli su se prvi put u životu i to tako što su,
igrom slučaja, imali vozne karte za istu kabinu u spavaćim kolima u međunarodnom vozu.
ako su se u početku osećali neudobno i nelagodno zbog činjenice da moraju deliti kabinu, oboje su brzo zaspali jer su bili premoreni.
Čovjek je spavao na gornjem ležaju, a žena na donjem.
Oko 1:00 h posle ponoći čovek se nagnuo dole i pažljivo probudio ženu, obrativši joj se tiho rečima……….
‘Gospođo, oprostite što vas uznemiravam, ali da li biste bili tako ljubazni i dodali mi još jedno deku iz tog ormara pored vas?
Strašno mi je hladno’.
‘Ja imam bolju ideju,’ odgovori ona…. ‘Samo za noćas……da se pravimo kao da smo u braku……’
‘Hej!……………….. Pa to je sjajna ideja!’ uzviknu on oduševljeno……………
‘Doobro,’ odgovori ona…………….’Digni se onda i uzmi tu jebenu deku sam.’
…………..Nakon kraće tišine……….. on je prdnuo
___________________________________________________________________________________________________
Kušač vina kod jednog poznatog veletrgovca vinom je umro i firma je objavila oglas za zapošljenje novog kušača. Za posao se prijavio smrdljivi, prljavi pijanac. Direktor firme smišljao je način kako da ga odbije. Dali su mu čašu vina da kuša…
“Muškat, tri godine star, uzgojen na sjevernom obronku, odnjegovan u čeličnoj bačvi. Niska kvaliteta, ali prihvatljiv.”
“Točno”, reče direktor. “Dajte mu još jednu čašu na probu!”
“Kabernet, osam godina star, jugozapadni obronak, hrastove bačve, zrenje na 8°C. Još tri godine zrenja i pokazat će najbolje rezultate..”
“Točno.” Treća čaša…
“Bijeli šampanjski pinot, visoke kakvoće i ekskluzivan”, hladnokrvno reče pijanac.
Direktor je bio zapanjen. Namignuo je sekretarici i nešto joj prišapnuo. Ona izađe iz sobe i vrati se s čašom urina. Pijanac gutne…
“Plavuša, 26 godina. Tri mjeseca u drugom stanju i ako mi ne date posao, reći ću tko je otac!”
_________________________________________________________________________________________________________________
Farmer uzgajivač kokošaka otišao je do lokalnog bara… seo pored jedne žene i poručio čašu šampanjca…
Žena se isprsi i reče ” Kako ovo da razumem? Upravo sam i ja naručila čašu šampanjca?”
“Koja slucajnost!” Reče farmer. Ovo je specijalan dan za mene i ja ga proslavljam.
“Ovo je i za mene specijalan dan. Ja takođe proslavljam” reče žena.
“Koja slucajnost !” reče farmer.
Pošto su se kucnuli čašama, čovek upita: “Šta vi to proslavljate ?”
“Moj muž i ja smo pokušavali da dobijemo dete i danas mi je ginekolog rekao da sam trudna!”
“Koja slucajnost!” reče čovek. “Ja sam uzgajivač živine i već godinama moje kokoške su neplodne, ali danas sve od njih nose oplođena jaja !”
“To je sjajno! ” reče žena. “Kako su vaše kokoške postale plodne?”
“Promenio sam petla” odgovori čovek
Žena se nasmeja i reče: “Koja slucajnost!”
Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star II
MPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.
Futaba 7C