Odg: Vic do vica Reply #840 – April 10, 2014, 09:05:51 pm Jos jedan. Dolazi Bosanac u javnu kuću i na recepciji traži kurvu. -Idite u sobu br. 1. Ode on i začas se vraća,te ga pita recepcionarka šta je bilo. -Pa to mi je sestra!- odgovara on. -Jaoo,žao mi je,idite u sobu br. 2. Ode on,no ponovo se vrati. -Šta je sad bilo? -I to mi je sestra! -Molim vas,izvinite.Idite u sobu br. 3.Tamo vas čeka lijepa crnkinja sa velikim sisama. Ode Bosanac i začas se vrati,te kaže: -A u pičku materinu,i to mi je sestra!!! -Pa kako to? -Pa kod koje god dođem i skinem se,ona kaže: -Auu,brate!!!********
Odg: Vic do vica Reply #841 – April 10, 2014, 09:12:04 pm I jos jedan.> Moli mazohist sadistu : "Tuci me, tuci!!!" > Odgovara sadist: "E neću, baš neću!!"
Odg: Vic do vica Reply #842 – April 10, 2014, 09:13:33 pm Evo jos jedan da ne pretjerujem ali najvise volim te sexy humor viceve.> Žalila se Fata kolegici:>> - Mujo mi je impotentan 300%.> - Pa kako sad to, juče je bio samo 100%. > - Noćas je pao niz stepenice, slomio prst i pregrizao jezik.>
Odg: Vic do vica Reply #843 – April 10, 2014, 09:24:31 pm na mami? Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: Vic do vica Reply #844 – April 12, 2014, 04:07:00 pm Šetaju Mujo i Haso po selu i naidu na govno. Mujo ce Hasi:Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura?Misli Haso:Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem!Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli:Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da ce Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi ce me zezati do kraja života.Misli i Mujo:E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajuci tako naidu na drugo govno i Haso ce:Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro?Bih!I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad ce Haso:E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio.Nema veze Haso, važno je da se pare okrecu !
Odg: Vic do vica Reply #845 – April 12, 2014, 04:12:33 pm Mujo na ulici prodaje koštice od jabuka.Dolazi policajac i pita: – Šta ti je to?Prodajem koštice od jabuka.A čemu služe?Pojedeš jednu, pa budeš pametniji.A pošto ti je to?2,5 EUR komad.Daj jednu.Policajac pojede košticu, zastade malo pa kaže:Stani malo! Za 2,5 EUR sam mogaokupiti kilu jabuka, i…… dobiti 20koštica umesto jedne!Eto vidiš, već deluje!Stvarno, daj još dve koštice!!!!
Odg: Vic do vica Reply #846 – April 12, 2014, 04:15:35 pm Dolazi pandur u stanicu u 2.00 ujutru potpuno go, ko od majke rođen. Kad ga je video šef poludi i kaže:Jesi ti normalan,šta ćeš u ovo doba u stanici i još go!?Ma nisam ja kriv šefe,sinoć sam bio na nekoj žurci. Bilo nas je desetak muškaraca i desetak ženskih. Taman se malo popilo, kad domaćica kaže "Svi muški da se odmah skinu!".Skinemo se mi ,pa će ona "Sve ženske da se skinu". Skinu se i one .Zatim ona ugasi svetlo i dreknu: "Ajmo sad muškarci na posao!". I šta ću, ja došao.
Odg: Vic do vica Reply #848 – April 12, 2014, 08:33:29 pm Ax-man ,pa ti si genije.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #851 – April 14, 2014, 01:19:45 pm Po INDEXHR preduvjet za svjetliju budućnost Hrvatske ... s tim da nam treba još puno puno klupica..... nažalost...
Odg: Vic do vica Reply #853 – April 14, 2014, 02:47:33 pm Smiljko , imamo ga već ...poslao AX-MAN...hvala na trudu Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #854 – April 14, 2014, 03:12:04 pm Nekako je večeg formata, mislim da više vrijedi kao umjetnina COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis