Big Lama s kamericom August 14, 2010, 11:20:38 am Evo moji skromni letovi s Big Lamom.Esky Big Lama with HD keychain camera in Osijek CroatiaEsky Big Lama with HD keychain camera in Osijek Croatia 3 Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Big Lama s kamericom Reply #1 – August 19, 2010, 06:31:58 pm letenje kaj takvi je cist OK ali podloga je vrhunska tko to svira uopce ? Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Big Lama s kamericom Reply #2 – August 20, 2010, 10:20:39 am Hehehe, na prvom snimku (budući da sve radim s Nero Vision-om) je podloga iz Nere, a na drugom...Vatrogasci Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Big Lama s kamericom Reply #3 – August 20, 2010, 10:40:25 am haha, pa to je "dualing banjos" iz filma deliverance: Deliverance - Banjo Duelkad to cujem osjecam se kao pravi coban film obavezno pogledati ako jos niste struja zakon, nitro USTAV