Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi December 04, 2009, 06:24:13 pm Ima svegahttp://www.msheli.com/Category.aspx?ID=5al je cigo digo cjenu majke ti...30 Eura jedan servo blok!Simpiiiiiiii Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #1 – December 04, 2009, 08:18:55 pm Jesam ti reko Drž se plastike 10 plastičnih = 1 metalni !Nije to problem isfrezati, ali problem su ove rupe za zašarafit servoe.Pozdrav Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #2 – December 04, 2009, 10:08:42 pm Ne sviđa mi se što Corrado radi.Ideja i glavna prednost Protosa je mala težina.Ne piše težina ali ovi su servo blokovi teži od plastičnih.Karbonski frejm je isto teži od plastičnog. A može lakše (Infinity).Swash driver isto tako, nepotrebno debeo, a može lakše (Ja).Padam u napast da dam sam glodat te blokove (za gajbu pive).Pozdrav Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #3 – December 04, 2009, 10:11:57 pm Ma mislim da to radi samo zbog ovih amera koji vriste "Bling bling, more bling"...my precious i to.Vidim da je to glavna fora kod Aligna, kad ti je vec helic za k***c onda barem nek sjaji A ti kreni, ja pivu vec hladim Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #4 – December 07, 2009, 09:11:02 am Kaj simpi,,, pa frajer je skinul moju konstrukciju, jedina razlika kod njegovih i mojih je u završnoj obradi meni se bogme neda polirat ali zato TI možeš, ljepo buš dobil krpicu i pastu malo ulja dva jaka kažiprsta i peri.A možeš zaboravit i ove fensi šmensi utore . Točno sam vidl da se jebeno mući tvoj Protos u zraku kao da je pretežak (moral buš žrtvovati 6sec leta) uostalom ušedio si na težini na šarafima s lečastom glavom. Trex550E manji ali BRŽI I ŽEŠĆI od wespenove 600-tke.....ali uskoro više ne ČUDO je na putu
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #5 – December 07, 2009, 05:34:33 pm Ma ovi moji odvratni šugavi metelni servo blokovi ... ma pravo smeče...Igore nemoj nikada to staviti na svoj super protos !!!Jel tak Simpi ?
Odg: Protos metalni servo blokovi i ostali CNC upgrejdi Reply #6 – December 15, 2009, 10:22:49 am Evo ih na Infinitijuhttp://www.infinity-hobby.com/main/product_info.php?products_id=522935 baksi, nije tak ni skupo.Za te pare se Simpi ne dize iz kreveta vikendom. Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24