Mislim da njmu ide dobro i bez Ingrid.
Žalosno je to kaj naš ministar financija (onaj koji se bogato udao, kako je sam rekao) i svi koj su mjerodavni ne vide nikakav potencijl u Rimac Automobilima.
Očito ljudi koji nisu sami ništa stvorili nego im je kapnulo dobrom udajom ili kako već pa nemju senzibilitet za biznis. Velim zato jer kad bi pogledali poreznu karticu ministra vjerojatno bi krenuli skupljati dobrovoljne priloge. Bogata udaja prazna porezna nekak mi to nejde skupa. Nije jedini, ima ih takvih po svim strankama. No barem crnom perju zna doskočiti očito iz iskustva.
Negdje sam pročitao da su i u Kataru naši političari bili jednako riječit i sposobni kao Ingrid. Nije prvi ni zadni put, naš narod slabo pamti a još brže zaboravlja.
No nekako mi s čini da smo to prihvatili kao novi stil humora kad se ne zabrinjavamo kud nas vode.
Više nikog ne brine koliko je litra goriva, PDV i koliko ima nezaposlenih. Sve kaj je do jučer bilo negativno sad je izgleda postalo pozitivno.
Nema ni face prosvjednika. Baš čudno. A u EU stalno netko prosvjeduje a mi uživali da nam je ko njima
Očito nismo niti nećemo izać još dugo iz šuma i gora van. Makar nisam vjerovao u to i nisam htio ali je tako. Nikad se ovdje neć ništa promjenit na bolje. Zato nema smisla zagađivati dobru temu.
Držimo se rađe električnih auta. Ja bi volio imati barem ovakvu peglu za po doma
KS automagazin e peglica