Ljudi dragi, zao mi je sto medju nekim zaljubljenicima u letenje evidentno postoji nekakav razdor ili netrpeljivost. Nitko od nas nije savrshen, svi smo mi ponekad smotani, zbunjeni, pa cak mozda ispadamo neugodni ili bezobrazni u ocima drugih. Ja prvi sa svojim nepromisljenim glupostima, pa zatim i svi ostali skupa samnom.
Cinjenica je da dolaze "neki novi klinci" i da se leti bez obzira na necije netrpeljivosti ili nesporazume. Letjet ce se i dalje i uzivati ce se u tome. Tomislav i Marko su samo kap u moru slicnih letaca, letjeli smo, letimo i letjet cemo sa svim drugim letacima kada bude za to prilike. A nakon nas i pored nas kao i uvijek dolaze opet "neki novi klinci".
Moram biti iskren, makar to mozda uvrijedilo neke od vas koji ovo citate: Boli me briga za necije razmirice i nesuglasice, meni je samo do letenja i imam dobar dojam da nisam jedini. Nemojte ni pokusavati prenjeti te vase probleme na nas "nove klince" jer nas to ne zanima i necete uspjeti, radije nas poucite necemu pametnom vezanom za letenje i podijelite s nama pametne stvari kao primjerice kolege sa RCgroups. Dajte nam priliku da naucimo od vas nesto korisno.
Ovo filozofiranje mi ide na zivce, cak i ovo sto sam sada sam napisao jer to ne spada u letacku temu. Treba se ostaviti prepirki i uhvatiti se letenja. Nismo savrseni, svi smo samo ljudi, ali mislim da se ne trebamo ponasati kao mala (posvađana) djeca.
Hvala jos jednom svima koji su dosli na lijepi letacki vikend i onima koji su zeljeli doci, biti ce jos prilike. Vidjet cemo se svi vec negdje, ako ne na nasem letilistu niti na vasem onda negdje na trecem letilistu kad bude kakav letacki vikend.
P.S: Ja sam sebe nazivam "nekim novim klincem" a de facto sam stara konjina sa preko tri banke
- To nema veze jer ste pametni pa razumijete sto hocu reci.
Letacki pozdrav!
Tko misli letjeti potruditi ce se da leti.
Tko ne misli letjeti pronaci ce izgovor da ne leti.