hvala hvala, ok malo sam jurio
danas sam išao sporije....
ma mene fascinira što se radi o modelu od 1900 kn, a ne preko 20 000 kn!
i to kaj ima elektroniku koju sam lemio sam, ne kupljenu nove generacije, s još boljim žiroskopima,
sa krakovima od svega 25 cm
http://www.flyfreak.net/oglasi-kupujem-prodajem/rtf-quadcopter-za-1499-kn/msg38701/#msg38701rađen je kao quad za casual zezanciju, ne za mirno snimanje, a duljim krakovima bi se sigurno dobilo još na mirnoći snimke.
Romaneee daj dođi po njega, čeka te od siječnja, a vidiš kak leti, ukral bu ga netko s livade
pokušano je izvući maksimum iz tako jeftinog modela,
da ne drobim, evo snimke pa prosudite sami jel bolja od jučerašnje, kamoli od one par dana prije:
(nema onih 'valova' po travi, tj. mikrovibracija) a ista moja gopro kamera, isti quad, motori, propovi, kontroler, batka.....
Testing antivibration platform on a quadcopter in Zagrebletenje je tu u drugom planu, samo je bio cilj vidjeti jesu li vibracije nestale...
nešto je 1080p normalni kut, nešto 720p širi kut, zanimalo me kaj bolje izgleda,
pa sam sve ubacio u isti clip.
Mislim da smo na pragu vrlo mirne video snimke
koja neće zahtjevati ulaganje velikih financijskih sredstava u elektroniku kao i u samu letjelicu.
Toni i ja vodimo se logikom
optimalnog ulaganja a da rezulat i dalje bude zadovoljavajuć.
Hoćemo li na kraju uspjeti u tome pokazat će vrijeme ali mislim da smo na dobrom putu.
U svakom slučaju multirotori su letjelice koje nude velike mogućnosti razvoja što nas posebno veseli.
veliko hvala Toniju koji je zaslužan za rješenje problema,
vratio sam mu tajnu aparaturu danas pa bu on za vikend skemijao na hexi. mora biti još bolje.
ja si slažem neke avione, nemam vremena za multirotore trenutno.
usporedba youtubea i materijala koji je uploadan: