Odg: coro mig 7 combat
Reply #10 –
Bok!
ja sam ti iz ZG...
Radio sam ga od 4mm coroa, tamo iz Intraco-a...Firewall je 8mm šper impregniran epoxy-fiberglassom, čisto da ga zaštitim od goriva, a rebra su 3mm šper. Probao sam ga raditi od nekakvog coroa iz Plodina (onaj što im dolazi na paletama sa sokom), ali taj nisam uspio zalijepiti ni epoxijem, ni cyjanom ni onim žutim neostikom...
Lijepio ga cijanom, a neke dijelove dodatno s Neostikom. Sve bilo izrezano i polijepljeno za max. 3 popodneva...
Težinu sam znao, ali sam zaboravio (malo sam stao sa svim projektima)....kad dodjem doma ću ga izvagati, pa ti pošaljem...
Ugradio sam "obične" HXT900 servoe, po jedan za svaki eleron + elevator + gas...valjda će biti dovoljno jaki (još moram povezati elerone i servoe, još mi je to ostalo).
Coro trainer sam farbao s onom bojom iz spreja. Generalno gledano, to je ok, iako sam primijetio da mi se na par mjesta farba odvojila (ogulila) od coroa, ali ono, točkice od 1-2mm...možda je tu sloj boje bio predebeo... No, najjednostavnije mi je tako farbati, tako da će i MIG dobiti porciju spreja
Prop bi trebao ići 9x6, a rezervar je 180cc. Kad dodjem doma ću još uslikati kako izgleda iznutra, pa pošaljem...
T.
MX-16S/Aurora9, Giles202, ASW28, PC9, Quad, Canary40
Building: ME-109, ExtraLeki 300, Mig-7