Odg: Dnevni raspored
Reply #1 –
MaydayMayday moraš promijeniti stav ! Pasivna obrana vodi u poraz i 'ona' će vladati tvojim hobijem, tj. vremenom koje bi rado izdvojio za njega !
Moja preporuka, iz osobnog i iz iskustva mnogih modelara je kako slijedi, citiram:
Kada Ona po..zdi jer si opet došao sa livade kasnije nego li si obećao, valja sačekati prvu slijedeću priliku i tada reći: '' Zovu me dečki da dođem na livadu, malo bi letili, ali nekako mi se ne ide, pa ću radije skoknuti na kavu sa onim kolegom sa posla' !
Tada se treba vratiti kući jako kasno, nakrcan lošim ćevapima, jakim domaćim lukom, i uz to dobrano nalivem najjeftinijim pivom... ušuljati se u krevet i priči joj .... onako... znaš već kako.. na što te ona onako nalivenog i smrdljivog sa gnušanjem odgurnuti uz neki sočni izraz.
Tada se opet čeka slijedeća prilika za letenje i opet joj se kaže: ''Eh, da opet me ekipa zove na livadu da malo letimo, ali, znaš, opet mi se neda, radije bi na kavu sa kolegom' !!
Sama će ti gurnuti stanicu u ruke i reći: 'Toplo se obuci i nemoj razbiti neki aviončić'...
Ovo je provjerena metoda, razno-razna uvjeravanja kako si na livadi na svježem zraku, sa dobrim ljudima, bez alkohola, lakih komada i sl. ne uspjevaju.. !
Damir