Odg: Par pitanja... Reply #15 – September 24, 2009, 10:37:13 pm tek sad procitah sve, thanks.. pamtim, zovem kad zatrebam...
Odg: Par pitanja... Reply #16 – October 02, 2009, 07:23:06 pm Evo slike do kud sam dosao .. vec tjedan dana projekt je stao jer u bauhausu u zgrebu nema nigdje balse od 2 mm isao sam u oba dva bauhausa u jankomiru i onaj tamo prema trgovackom centru mandy (neznam dal ima jos koji) .. pa je moje pitanje gdje da se snadem jos ... po***dit cu vise bas imam volje za dovrsit ga..Treba mi jos samo jedna ta dascica od balse da pokrijem ovu donju stranu gdje je rupa a gornji dio je vec izrezan samo se ceka da se naljepi...
Odg: Par pitanja... Reply #17 – October 03, 2009, 12:59:02 am leo modeli. covjek je cesto u zg struja zakon, nitro USTAV
Odg: Par pitanja... Reply #18 – November 06, 2009, 08:12:48 pm Molio bih vas ako mi mozete preporuciti nesto da popuni ove rupe gdje nisam dobro spojio dascice na koritu , mislio sam u pocetku na silikon ali nije dobra ideja jer ce ga biti tesko oblikovat ... dali ima nesto sto mogu izbrusit , nesto tvrđe od silikonaovo mi je doista vazno jer je ovo sami kraj , i zelim vise dovrsit ovaj model i krenut na drugi, molio bih vas za pomoc!Hvala
Odg: Par pitanja... Reply #19 – November 06, 2009, 08:20:35 pm Epoxy i Microbalons ili Erosil koji je jeftiniji ali je Mikrobalon mnogo bolji,pozdrav
Odg: Par pitanja... Reply #20 – November 06, 2009, 08:39:21 pm Quote from: Ivan Iowa on November 06, 2009, 08:20:35 pmEpoxy i Microbalons ili Erosil koji je jeftiniji ali je Mikrobalo mnogo bolji,pozdravpuno hvala na odgovoru...daj mi pliz reci dali se taj mikroballon treba mjesati s icim..gledam tu po webu i vidim da je to kao neki prah...
Odg: Par pitanja... Reply #21 – November 06, 2009, 08:49:51 pm zamijesas dvokomponentni Epoxy i prah dodajes toliko da mozes tu masu Spahtlom nanositi,lijepo se smirgla i ostavlja cistu i glatku povrsinu a ipak veoma tvrdu,potrudi se da to uradis,bit ces zadovoljan,siguran sam.
Odg: Par pitanja... Reply #22 – November 06, 2009, 09:01:54 pm Quote from: Ivan Iowa on November 06, 2009, 08:49:51 pmzamijesas dvokomponentni Epoxy i prah dodajes toliko da mozes tu masu Spahtlom nanositi,lijepo se smirgla i ostavlja cistu i glatku povrsinu a ipak veoma tvrdu,potrudi se da to uradis,bit ces zadovoljan,siguran sam.HVALA!
Odg: Par pitanja... Reply #23 – November 06, 2009, 09:25:32 pm predlozio sam ti prije izvjesnog vremena da se obratis na adresu E-mail,Girdesign@bih.net.baako,napisi da dolazis od www.iz-modellbau.comto sto on radi moze ti biti od koristi.