Malo je zahladnjelo pa je prilika napraviti mali servis na helikopteru. Stigli su mi keramički ležaji za 450-ku pa sam mislio da malo preštelam sve a ne samo zamjena ležaja. Zanima me sljedeće:
1. čime se najbolje skida loctite sa navoja?
2. čime očistiti ulje i mast za novi loctite (benzin?)
3. mislio sam možda promjeniti gumene dampere na FBL glavi, kada se obično mjenjaju gumice: godišnje ili kad se pojave anomalije?
4. jesam li možda nešto zaboravio u vezi servisa ?
P.S.
Primjetio sam da mi je prestao boobling po dubini na 3G FBL pri FFF kada je zahladnjelo, čini mi se da se po hladnoći gumice stegnu i da 3G "na tvrdo" puno bolje radi. Gumice se prodaju u crvenoj, sivoj i crnoj boji, pretpostavljam da su crvene najmekše a crne najtvrđe?
Sa 550-kom stalno pegula, stigao novi tail hub, namjestio i sve pod špagu. Prebacim ESC s desne strane frame-a jer na lijevu ide loger, šteker od 6.ch nešto nije legao dobro u svoj utor i uzmem pincetu i lagano za kabel ga pokušam ugurati do kraja (naravno pod naponom - idiot) odjednom puffff.....probila elektronika na servu od ciklike i vrisnuo BEC na regleru, nevjerovatno da ESC od 5$ ima zaštitu od kratkog spoja a ovaj od 90$ nema, sad opet čekam poštara
...jbg svaka škola se plaća...manje ili više