Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #30 – December 18, 2010, 10:21:51 pm evo samo ides po redu po slikama1.slika: profil2. slika: forum profile3. slika: browse (tamo odaberes moja slika pa odes na browse po tu sliku) lp Nikola
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #31 – December 18, 2010, 10:41:12 pm Hvala lijepa upalilo je !pozdrav u Vrbovec cesto sam vozio se motorom kraj Vrbovca
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #33 – December 18, 2010, 10:45:59 pm lijepi motor! svaka vam cast... nema bas puno tako aktivnih ljudi u starijoj dobi... lp Nikola
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #34 – December 18, 2010, 11:12:26 pm Quote from: Pinky22 on December 18, 2010, 10:16:59 pmPa sta sam opet zezno Kucna ergelajel mi se cini,ili to iza ormara viri jos nekakav zagi ili nesto slicno? sve u svemu super avioni
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #35 – December 19, 2010, 12:46:28 am Ne nije Zagi1to je Foker jednokrilac ,neslavno zavrsio kod moje kceri kao ukras jer je probni pilot rekao da je uzas od modela ha ha do prhanja Pinky..........
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #36 – December 19, 2010, 01:48:46 am Quote from: red bull on December 18, 2010, 10:21:51 pmevo samo ides po redu po slikama1.slika: profil2. slika: forum profile3. slika: browse (tamo odaberes moja slika pa odes na browse po tu sliku) Kad si si vec dao truda, mogao bi neki kratki tutorial sloziti pa da stavimo sticky negdje Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #37 – December 19, 2010, 12:09:21 pm A skuzio sam ono iza ormara je kutija sa raznim krilima stirodur, balza,depron sa njima se igram smikam sa folio i farbom uglavno sluze kao pricuva hi!A ovo tutorijal izraz ne kuzim molio bi objasnjenje da neidem kopati po lexikonu!napisi npoprilici na hrvatski!U gledam koji kumulusi oko otoka ugljana razvedrilo se +7 jos koji dan ako se smiri opet na livadu navili sa zujalicama cek da vidim dal mogu snimiti
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #39 – December 19, 2010, 12:17:21 pm A opet dvije iste moram pazit sto radim!
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #40 – December 19, 2010, 12:25:03 pm Ovu temu cu zakljucati i ovtoriti novu!recimo Novosti sa Jadrana Pinky
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #41 – December 19, 2010, 02:10:13 pm Evo otvorio temu ,nema problema moze i tako pozdrav Pinky
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #42 – December 19, 2010, 04:47:19 pm eto , pa kad se pojavi još netko izbačen ili nezadovoljan javit če se ovdje
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #43 – December 19, 2010, 08:46:53 pm Quote from: Mayday!Mayday! on December 18, 2010, 12:31:22 pmPinky ne poznamo se, ali... nebi se trebao osjećati odbaćeno od svih sa foruma radi jedne jedine osobe. Dobro došao si tu, a vjerujem i tamo. POZDRAV I DOBRODOSAO u drustvo ponosnih i tolerantnih modelara,u rasadnik demokracije i tolerancija,na forum gdje svako moze biti razlicit i prihvacen kao takav,na forum gdje ne vlada zakon krda vec individualne inovacije i inicijative,za razliku od od RCM koji je zatrovan karcogenim tkivom voljenih vodja koji svoje frustarcije lijece na clanovima foruma i tako nasli smisao postajanje svojih besmislenih persona,svoje patologije koja uopce ne bi imala smisla bez marionetskog foruma koji to uopce i nije.poslije na desetke slucajeva koji su zavrsili poput tebe zacudjuce je da jos uvijek ima osoba koje tamo pisu nadajuci se da ce se dopasti velikim vodjama TUPKU I GLUPKU,vrhunskim manipularama i demagozima,ali nada umire zadnja,pa ce neki valjda kad dodju u tvoje godine shvatiti sto im je ciniti,a za ostale nazalos nema spasa.
Odg: Odpadnik sa Rc pilota Reply #44 – December 20, 2010, 08:52:31 am oooo.... gospon pinky..... dobrodošao..... dobijem ja tvoje poruke na skype.... samo to kaj tam piše da sam online ne znaci da sam online.... to mobac drži skype stalno otvorenim ...a i odgovorim kad vidim samo tebe nema online....a dobro si najavio u petak crnilo s juga ...............da se vratimo na temu..............dobar ti je ovaj vijun, vidim da si se maknuo od deprona. Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe