Ovako, postoji nekoliko poznatih bugova, koji će biti rješeni u sljedećih par dana.
Po pitanju selekcije mišem, da trenutno je onemogućena, no unutar polja radi CTRL+A iako se ne vidi. Nije greška, jer je to namjerno onemogućeno. Razlog ćete vidjeti kroz nekih mjesec dana kada dovršim dizajner za vaš web site ili web shop i build logove, pošto će tu biti dosta stvari napravljeno pomoću drag and dropa. (ustvari zbog wysiwyg dnd frameworka koji sam napravio sam i popušio otkaz

) no. Malo je iritantno to sa selekcijom, no čim stignem budem to omogućio na tkz. Safe objektima, poput formi ili nekih panela sa tekstom.
Još jedna važna stavka za napomenuti, IE nije testiran, svi ostali browseri su dobrodošli, no za IE moram dopisati dodatan kod i neke CSS stilove (pošto mi to trenutno uzima previše vremena, to će biti zadnje, jer stvarno mislim da bi useri rađe da im aplikacije što prije budu kompletne, nego da dobiju podršku za IE, no prije ili kasnije će biti čim rješim neke prioritetne bug-ove )
Inače, osim aplikacija koje se nalaze u lijevom dijelu panela, u gornjem headeru postoji application taskbar, tamo postoji i gumb za video. Čim se klikne na njega otvara se novi tab u kojem su upute u tri koraka kako povezati youtube. Najednostavnije je da napravite playlistu filmova koje želite prikazati na rcflybook-u, (to je da želite neke filmove izostaviti

) zatim, kao što stoji na siteu u opisu, odete na link (ne znam napamet no ima u panelu) na youtubeu i kreirate
player. (to je gotovo u par klikova), pri kraju imate generate code, koji vam izbaci nekakav kod.
Taj kod samo copy paste-ate na rcflybook, i aplikacija ga pročisti i generira player za vaše filmiće. Kliknete finish i to je to.. svi vaši filmovi koje uploadate na tu playlistu su automatski i na rcflybooku. Više ne morate brinuti o njima.
Ovo za hangar mi je malo čudno, jer bi morao markirati, moguće da je bug, morat ću to probati ponoviti na svom accountu(koji browser) koristiš?
Pretraga po regiji je u planu možda čak i ovaj tjedan.
Inače help panel je updejtan sa novim kratkim uputama.