Dobro i kaj ti tu nije jasno naspram kopija je super ali to su heliči s puno problema!!
Moja 550-ka nova rep ne drži , gyro i servo nisu dobra kombinacija , regler slab (pojačani regler od 500),
osovina motora uništena nokon 200 letova sa zamjenjenim ležajevima nakon 10 letova!
Novi kit a treba zamjeniti ako hočeš da radi kako treba regler , gyro ,repni servo a sve novo u kitu ajde zbroji i oduzmi.Da ne govorim o prosviravanju glavnog zupčanika u zraku loše kvalitete svih ležajeva na heliću. to govorim o flybaru a 3g ??
E pa to je već nekaj, popis nedostataka. Ali opet, sam si rekel naspram kopija je super, pa onda ne treba kupovat kopiju, i dalje bi brijal na ALIGN
. Uopće me ne čudi kaj su puni problema, pa od kad su? boom helića je kolko ja znam od 2007 pojavom lipo baterija. Upravo smo u vremenu nagle ekspanzije RC helića, zato i jesu stalno neke nove verzije, pa evo sad su izašle nove verzije V2, nebum ni spominjal 450-tku ( SE, V2, V3, Sport, Pro, sport v2, pro v2, pro V2 fbl ... itd. ). Tak da... je razumljivo, ne?
I u mom poslu, prava potvrda da si napravil dobar proizvod je kad te počnu kopirat. Pogleč npr. futabu 401, i sad pogledamo ALIGN, pa kopije su na sve strane gdje god se okrenem, veća potvrda mi ne treba.