Svaka cast!Lijep avion i fino si ga svladao.
Svaka čast majstore
bravo Tom vidim da si ljuti boj bio
ovo je sjajno
hvala
to je bio probni let, sada slijede poboljšanja pa bumo vidjeli kako bu se ponašao.
a bit će i veća turaža motora, pošto se čuje baš na početku kako motor radi ko 4taktni koliko je prebogata smjesa... nisam ga htio odmah baš zaklati, nek ide po PSu.
jel ga vjetar cimao dole ili je problem u CG-u..ili nešto treće
ono za gore/dole je bio kriv mix na stanici, uprogramirao sam ga tjedan dana prije i zaboravio na njega potpuno, a prekidač bio na ON,
(tko malo bolje pogleda, kod lansiranja se vidi kako radi horizontalac prema dole kako dajem gas, mi to nismo gledali u tom trenu, samo jel motor nabire okretaje)
uglavnom, to mi od letenja zagija, on što je brže išao, morao se više gurati prema dole, jer je bio jači uzgon...
pa sam tu stavio mix, no vjerojatno mu ne treba, budem ga ili jako smanjio ili ugasio....
a model....uglavnom, nisam mislio da bu baš tako brz, jer mi to nije bio cilj, samo sam htio nešto što nije visokokrilac trener a da mogu ušarafiti motor pa da se malo igram s metanolcem, dok ne dosadi pa se vratim na struju, koja je elegantnija svakako, izvadiš batku iz đepa, spojiš i letiš,
a tu ima i tankanja i štelanja i svjećice i kurblanja, pa brisanje modela na kraju....
ali opet, ima i zvuka i dima, a onda mora biti i vatre (što je svakako pokazala i brzina leta LOL)