Ovako prvo sam se bacio na izredu frejma evo frejm je izrezan jos ostaje uzeti distancere i to sve montirati.
Zatim se krece u nabavku elektronike.
Ovaj frame samo dijelovi bez plasticni distancera i sarfa je ispod160dag, te je iznenadujuce je cvrst, ali posto volim preterivati i u projektu stoje neki dijelovi od 2mm izrezat cu jos jedan pa pojacati te dijelove. Nakon sastavljanja istog bacam ga na vagu, a zatim preporuke motora i reglera. Baterija turingy nano tech 2650mAh 35-70C i kontorler KK.
Motor i esc uzmem kad vagnem frame ali pretpostavljam da ce biti isti kao na prethodnom modelu rc timer 750kv i esc 20A. na ovaj planiram staviti i led sistem da i moj model konacno zasvijetli. Kao sto reko elektronika ce malo pricekati jer prvo ovo moram zavrsiti a i nisam bas s lovom posto sam se u quad prosli prilicno istrosio, a sad mi je zao prebacivati sve jer ipak je on prvjenac
Evo par slika dijelova frejma i par kako bi to trebalo izgledati kada se sastavi (jedva sam nasao par sarafa i koji distancer da to pricvrstim za slikanje)
Toliko za sada od mene cim slozim frejm postavim jedan photo season