Dakle,
nakon x modela kaj sam izvozao, skužio sam da imaju onaj WOW efekt svega prvi let, eventualno par njih me držalo nešto dulje...
kasnije to splasne... nema više adrenalina već samo lijepo lete po zraku.... zato su i završili na tržnici.
stari lisac toni je sugerirao nabavku nekog Messerschmitta 163 iz WW2, ja gledam, pa kaj si puko stari
to izgleda ko lopta naspram Race Rata,... to ziher ne ide s mjesta, kak bu to bilo napeto za vozit?
no nakon par filmića i pregledavanja specifikacija... pao je odabir
EVO KAKO LETI na 3S:
HET ME-163 KOMET - fast proximity flying![attach=1]
model je u originalu imao raketni motor i s njim se propeo u vis, i onda glidao dole i rušio protivničke avione mašinkom...
neki su jasno ugradili i u RC model malu raketu(ili jedan motor iza jedan naprijed...), rezultati su bolesni, ima filmića di potegnu i preko 320 kmh ...
no dobro, odlučio sam se nabaviti ga,
na setupu se nije štedjelo ali niti razbacivalo, neka zlatna sredina rekli bi, toni se kune da bu to bilo to
cilj je da leti OK i da ništa ne rikava. ako poleti jasno
HET ME 163 model
HET 2W20 motor 700W
ESC 80A Super Brain s loggerom
Hitec Carbon gear serva HS-65HB
NanoTech 3s 3.3 Ah 35-70C discharge (70C=230A moš' mislit, punjenje 8C=26A isto, LOL, ne shvaćati naljepnice doslovno
ako želiš da traje)
APC prop 4.75x4.75
Alu spinner 30mm
a košta koliko košta,
kolega Moriaty je stručnjak za izračun, ja se u to ne petljam više.
evo slika build loga:
kit dođe lijepo upakiran i dobro zaštićen od udaraca
iako mačak samo čeka da se otpakira i da gricne nešto...
odmah sam prislonio prop i krila samo za dojam veličine trupa...
stane PUNO toga unutra, ali ne bi poletio s tolikim teretom,
dakle bit će PUNO praznog prostora, nema frke oko uguravanja komponenti
malo CA na trakice koje idu u elevon... kada se osuši, gurne se i druga namazana strana u krilo
ček, a da napravim ZAGI?