Palac ili palac+kažiprst May 23, 2011, 09:11:34 am Ajmo podijeliti malo iskustva, ja sam počeo samo s palčevima i "pinch" kontrola mi je uvijek izgledala malo neprirodno ali nisam imao mira pa sam jučer ubacio stanicu u tray, stavio duže kontrolne palice i stao ispred simulatora. Mogu reći da mi se svidilo, nije uopće neprirodno, čak je i ugodnije a kontrola modela je puno mekša i preciznija (dugačke palice). Hm, čini mi se da ću lagano preći na ovaj način (bit će nas dvojica na livadi .Ima li još neki "konvertit"? Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #1 – May 23, 2011, 09:24:57 am ja sam si nabavio tray za auroru - također i velike masivnije i duže palice...ukratko preporodio sam se...mogu se više koncentrirati na letenje i ruke su mi slobodnije.... lp Toni
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #2 – May 23, 2011, 09:52:35 am Ja sam odmah počeo s "tri prsta" (palac, kažiprst i srednjak)! Prvo mi je stanica visila sa uzice oko vrata, a zatim sam nabavio nosač. Probao sam, ali s palčevima zapravo i neznam letit! Nešto je u zraku...Multiplex Profi mc3030 - 22 years of excelence and counting...Siniša
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #3 – May 23, 2011, 09:58:33 am Zadnje vrijeme i ja sve više koristim palac i kažiprst jer puno mirnije letim. Aero zagi 4s http://rcwings.webs.com/
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #4 – May 23, 2011, 10:11:39 am Moji modeli lete tako dobro da ja uopće ne trebam mrdati po palicama ! Inaće kada letim model , letim u kombinaciji : palac,+kažiprst,+prosti prst i desno stopalo sa čizmom, ovisno o situaciji.Ako je sve OK mrdam palicu sa palcem i kažiprstom, ako je frka pridruži im se i prosti prst, a kada definitvno ukenjam stvar, treba mi i desno stopalo sa čizmom kojom opalim prvi maslačak da kompenziram bijes i negativnu energiju !Damir
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #5 – May 23, 2011, 10:13:13 am Ubojico maslačaka Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #6 – May 23, 2011, 10:37:50 am Pitanje, gdje nabavljate te trayeve za stanice? Cijene?Mora baš biti za određeni model stanice ili ima nekih univerzalnih?
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #7 – May 23, 2011, 11:43:29 am Palčevi definitivno,jer sa palac+kažiprst neznam letit.Ovo kombiniram sa cijelom šakom kad nekaj zakenjam da mogu bacit stanicu. Robert
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #8 – May 23, 2011, 12:24:24 pm Palac + kaziprst , jer samo sa palcem nemogu precizno letit pogotovo ako radim glupsti u niskom preletu i tak.... lp Nikola
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #9 – May 23, 2011, 12:44:41 pm samo palčeve i jako oštre vrhove palica trebam......sve druge kombinacije sa vezanjem stanice oko glave, na pult i slične verzije su rodile neuspjehom...... palčevi all the way
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #10 – May 23, 2011, 12:51:14 pm poceo s palcevima, sada koristim dva prsta, ali bez pulta, sa slobodnim prstima drzim stanicu sto bas nije ok. trebam nabaviti ili napraviti pult... struja zakon, nitro USTAV
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #11 – May 23, 2011, 12:55:28 pm samo palčevi i oštri vrhovi kako je dex rekao i have fun with my funjet, it' ultra fun flyfly mirage 2000
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #12 – May 23, 2011, 01:07:38 pm ista stvar, samo palčevi.. sve ostalo mi kranje neprirodno.. ok da to joystick ali nije
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #13 – May 23, 2011, 03:13:05 pm kad letim s pultom ... koristim 2-3 prsta ... bez pulta s palcevima!! Meni je puno ugodnije letiti s pultom!! Sigurnije i preciznije!! U zadnje vrijeme letim vecinu na palceve ... al to zato jer letim samo neke igracke ... park flyere i to ...
Odg: Palac ili palac+kažiprst Reply #14 – May 23, 2011, 07:33:04 pm zgodni pultevi ovdje, gotovo za sve popularne stanice http://forum.modelarji.com/viewtopic.php?t=36490&highlight=pulti++stanice "It seems that perfection is reached not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away" (Antoine de Saint Exupéry)