Bili letili na kraju skršili našu Cessnu
Ali prije toga puuuuno naučili od Plavog ( Hvala puno !) što vjerojatno svi već znaju..
još je Marku (10) dao da leti njegovog
novog zagija dok je bio visoko... Marko kao i ja totalno u čudu , kako to lijepo radi..
naučili o Cessni
- težište nije bilo ispravno - Plavi namjestio: na prvoj trećini krila s dva prsta avio mora bit u ravnoteži.. (preselili prijemnik i uteg, koji su otpali na prvim letovima)
- aileroni neusklađeni - podešavanje nulte točke servača - to se zove trimanje :-))
- aileroni prejako reagiraju na stanicu - preselili hvatište serva na vanjsku rupu, najdalju od krila
-elevator iako ravan nije dobar - avio nekontrolirano stremi u vis - vjerojatno razlog da smo kod sklapanja stražnje krilo zalijepili pod kutem , više ljepila na gornju stranu trupa u prorezu i tako je dobio nagib. Rješenje: elevator prema dolje malo i na kraju OK
par letova Plavi dokazao da je avion u redu i leti , ćak ga je spustio na vrlo grubu cestu kod DOmovinskog (!!!!) a onda ja probao s preslabim rezultatom.
na kraju Marko odlučio i sam probat, ali jao pomagaj, puhnuo vjetar i skršio ga u ono malo tvrde ceste koja tamo postoji.
sad tražimo: propeler (da li se može saznati koji propeler bi zamjenio originalni trokraki, za motor koji je došao u paketu (RTF) BM2408-21) - na netu sam našao podatak netko je letio sa 7.4V Lipo, 2 s i tim motorom s propelerom 8x6 ...?
zapravo još nisam rastavio cessnu, kako je sletila na nos, razletio se i propeler i cijeli nos pa zapravo još ne znam što sve treba zamjeniti...