Motorić, šarafi, pomoć June 14, 2011, 11:58:06 pm Ovako, slozio sam drugi helic, oba iz HK-a. Oba puta mi se pojavio isti problem, šarafi kojima učvršćujem motor se "izlohaju" prilikom zatezanja. U stvari, ne znam jel problem u šarafima ili navoju na motoriću. Ima li itko slična iskustva ili još bolje, rješenje?
Odg: Motorić, šarafi, pomoć Reply #1 – June 15, 2011, 12:28:29 am U sherafima...ocaj kvalitete su.Kupis u serafku ili narucis original align (nisu ni oni nesto posebno) i zamjenis. Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Motorić, šarafi, pomoć Reply #2 – June 15, 2011, 12:42:04 am od kompa kojima ucvrscujes cd/dvd rom za kuciste ce ti biti odlicni isti navoj je kao za motor i na doljnoj strani glave su malo obradjeni tako da ti se nece odvidat ako ih slucajno nemas ili nemas gdje naci reci pa ti posaljem imam ih punu kutiju
Odg: Motorić, šarafi, pomoć Reply #3 – June 15, 2011, 12:47:11 am Hvala na odgovorima, mislim da imam par komada u ladici, u svakom slucaju, hvala
Odg: Motorić, šarafi, pomoć Reply #4 – June 15, 2011, 08:37:29 am Ivek ! odi do imbus ili kranjec vijaka ! imaju sve kaj ti treba !!!
Odg: Motorić, šarafi, pomoć Reply #5 – June 15, 2011, 11:45:29 am He he, mislim da cu stvarno slozit spisak svih vijaka sta bi mi ikad mogli trebat i u kupovinu, ovi sto dolaze u paketu su katastrofa. Hvala, na informaciji, Imbus mi je cak i relativno blizu.