po meni je šteta tako ludi motor sakrit ispod kaputaže,
ok jer se radi o skali, pa nije htio zastraniti... ali ima i drugih modela aviona di se motor vidi a i da je sve u skali,
cijena je nevjerojatno visoka jer je to u biti 5 motora
1 jet motor je vjerojatno i jeftiniji a radi veću buku definitivno
no to je već stvar ukusa jasno. sve ima svoje čari.
bilo bi lijepo vidjet bilo koji veći model na našim livadama,
2 Moriaty: ma nema ni poštene piste u Zgu, kamoli takvih modela
Ja pregledavam ovaj video vec par puta jer se ne mogu nauživati ovog zvuka, definitivno nešto najbolje što sam dosada vidio tj. čuo u RC svijetu.
Pazi, ovo je prvi filmić na youtubeu koji vidim (pogotovo tako loše kvalitete ''360p'') koji ima prebacivanje zvuka s jednog zvučnika na drugi,
uzevši u obzir da je lik vlasnik neke izdavačke kuće ili čega već povezanog s prodajom audio CD-a...imaš link na youtubeu ispod filmića,
nije isključeno ni da je malo obradio i nabrijao efekte. pogotovo te prelete kada ti se zvuk prebacuje s jednog na drugi zvučnik... kada je već ubacio muziku na kraju,
tim više je sve čudno što ga kamera prati, dakle njoj i mikrofonima na njoj je uvijek model u sredini, a ne lijevo ili desno, slušajući snimku imaš potpune prijelaze s lijevog na desni kanal npr...
dakle, kroz neku obradu je prošlo 100%, samo je pitanje koliko opsežnu...
tako da čisto uzmeš malo s rezervom to što čuješ, pogotovo jer veliš da je najbolje ikada, dakle odskače